Hopp til hovedinnhold
STIAN ANDERSEN

Norsk videopremiere: – Det er lett å være etterpåklok!

Kent Ortiz slapp tidligere denne måneden singelen «Stillhet», og viser i dag frem en av de mest gjennomførte norske lyric-videoene på lenge. 


Gjennom en ganske tøff oppvekst i sin spansk-norske familie som en av 10 (!!) søsken har Sandefjord-rapperen virkelig funnet sin stemme. Vi tok en kort prat med den Warner-signerte kjekkasen, sjekk ut premiere på tekstvideoen nederst i saken.


Hei Ortiz, fet låt! Hva handler «Stillhet» om?

– Budskapet er vel, veldig forenklet, at det er lett å være etterpåklok. Innse at du skulle gjort noe, skulle sagt noe, skulle tatt ansvar. Men så er det for sent. Dette gjelder på alle nivåer, fra de små ting i hverdagen hvor man tar hverandre for gitt, til de store – hvor vi som nasjon står på sidelinjen og lar grusomheter skje uten å ta ansvar.

Fortsetter under

STIAN ANDERSEN

Kan du prøve å beskrive låta med 3 emoijs?

– 🔇💜🇳🇴

Når du er så godt igang, kan du beskrive deg selv med tre emoijs?

– 🐵🐒😝

Om du ikke hadde vært artist, hva ville du gjort? 

– Om jeg ikke var musiker så vet jeg helt ærlig ikke hva jeg hadde vært, men det hadde vært stor sjanse for at jeg hadde gjort ferdig rørleggerutdanningen og hatt et A4-liv. Musikk er jo tross alt en livsstil også, som jeg synger litt om i første vers av «Stillhet».

Fortsetter under


STIAN ANDERSEN (WARNER)

Har du noen pinlige historier å dele med oss? 

– Har da noen på lager ja, men jeg har en spesiell jeg vil dele med dere. Når jeg et sent ute til noe eller forsovet meg litt, så blir jeg super stressa og verdens mest distressed person… Jeg leita etter mobilen en dag jeg forsov meg og måtte rekke bussen til et møte. Jeg leita og leita i sikkert 20 minutter med mamma på røret haha, så spurte hu meg hva jeg stressa for, jeg svarte da at jeg ikke fant mobilen min. Svaret jeg fikk var deretter, «hvor har du huet ditt», haha.

Haha! Har du noen kjendiscrush? 😏

– Har ikke noe kjendiscrush ATM, men vi har mange flotte damer i musikk- og film-Norge 😊

Om du hadde vært strandet på en øde øy, hvem ville du hatt med og hvorfor? 

– Om jeg hadde vært strandet på en øy… Det er et vanskelig, men lett spørsmål haha. Realistisk sett ville jeg hatt med Lars Monsen eller Bear Grylls for å øke survival rate. Men i min krets ville det blitt manageren min Neim som alltid har ting på stell, og dama.

Okei det siste og kanskje viktigste spørsmålet: Storeskje eller lilleskje? 

– Spooning ja, må nok bli storeskje 4 life!

Sjekk ut premiere på lyric-videoen til «Stillhet» her:

«Stillhet» er produsert av Mats Melbye (cir.cuz) og Mugisho Nhonzi, og co-skrevet av Halvor Folstad og Dag Holtan-Hartwig alias duoen Skinny Days


Se også: – Ikke snakk til meg! Merone tøffer seg i sin første video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer