Hopp til hovedinnhold

Norsk videopremiere: Comeback fra Unge Morrapulere

Karpe (Diem), Madcon, Jaa9 & OnklP, Snow Boyz… Norge har mange rapduoer. En av de nyere gruppene er Unge Morrapulere alias UMP med Jørn Gærli alias Jonis Josef og Tunge Ferrari alias Artig Per, og nå disker de opp med nytt slipp. Med Snow Boyz!!!


Se den heseblesende videopremieren nedenfor, hvor UMP og snøguttene åpner en boks med «Whoopass». 
 
Snutten er i regi av Galvan Mehidi. Dynamittduoen Fred & Khalas, som høres kjente ut, har produsert musikken.  

Jørn, hvilken linje på låten er du mest stolt av?


– Ingen. Hele verset er jo et tydelig skrik om hjelp.


Du sier at moren din slo deg fra Norge til Japan. Skal du slå barna dine?


– Njeeeee… Det spørs. Jeg så en kid på Storo Senteret her om dagen som var ute med sin mor. Hun ville forlate senteret, det ville ikke han – så han bare la seg ned og skrek så høyt han kunne. Jeg hadde slått han.


Hva tilfører Snow Boyz singelen og hva tilfører de rap-Norge?


– Snow Boyz tilfører en akademisk og intellektuell tilnærming til temaet vi sårt har trengt. Hva de tilfører til rap-Norge? Hei, de er en gave da! De revolusjonerte blant annet «bandana rundt pils»-trikset, bare se «42»-videoen. (Som hadde ikonisk verdenspremiere
her.) Dessuten står de bak
famøse linjer som «gi meg en bit og jeg biter som okse». Jeg er bare glad vi fikk de på en låt før de ble dyre.


Hva er det viktigste du har lært av Tunge Ferrari?


– Når jeg er i en vanskelig periode i livet mitt, tenker jeg til meg selv; hva hadde Tunge Ferrari gjort nå? Også gjør jeg det rake motsatte.


Hva gleder du deg mest til i sommer?


– Jeg gleder meg til å få livet nok på stell til å kjøpe meg en vifte.


Tunge Ferrari, var det Pernille som knivstakk deg på ekte?

– Erru gærn? Pernille er navnet jeg har gitt til diverse vestkantdamer som klager over at de ikke fikk en ponny til bursdag. Jeg fikk 56k modem, bro. Rooolig internett til huset på 12 års-dagen min.Hvordan vil du sammenligne rapstilen din med andre norske rappere? For eksempel Yosef, OnklP, Arif, Magdi og Larsiveli?


– Walla, de gutta leverer. Men stilen min er hard, myk, grov, lett, sterk, medium, svak og 7-up. Gi meg en beat så flower jeg til døden. Big Pun intended, hehe.Du kaller deg selv Tunge, men du trener mye. I alle fall på Instagram. Hvem kommer til å bli lettest først av deg og DJ Khaled?


– Jeg prøver å trene og bli en Lett Ferrari, men dessverre så er barsa for tunge, pew pew pew!


Til å være gutt tar du veldig mange selfies. Blir du aldri lei av å se på deg selv?


– Gutt? Jeg er mann. Jeg tar selfies fordi jeg må minne meg selv på at damer er overvurderte. Jeg kan alltid gjøre rånk, bro.Hvilke av dine selfies liker du best?


– Den her er fin fordi jeg strekker meg og få med tatoveringa mi, samtidig som jeg ser tynnere ut. Men er feit: 


«Den som tenker stort, tenker mest sannsynlig på kebab.» – Friedrich Wilhelm Nietzsche

A post shared by AbuHus (@abuhus) on
Hva er planen for UMP resten av 2018?


– Vi gir ut årets låt 6. juli; «Haram» med Eben jr. Den handler om ting som er haram, shamener. Holder det ekte. Ting skjer, bro.
Se videopremieren til «Whoopass» med Unge Morrapulere med Snow Boyz:

Se også: Trippel norsk videopremiere fra nytt norsk samlealbum

Nyeste saker fra 730.no

Les mer