Hopp til hovedinnhold
(OLAV STUBBERUD)

Norsk videopremiere: CLMD som duo for siste gang

(OLAV STUBBERUD)

Den norske elektroniske duoen CLMD deles som kjent i to. Navnet pleide å stå for CLaMyDia Carl Louis & Martin Danielle, men nå som førstnevnte forlater prosjektet og Martin Danielle fortsetter alene betyr CLMD Create Love, Music & Dreams.

Før barndomsvennene går hver sin vei slipper de sin siste singel, som vi hadde premiere på tidligere. Da fortalte Carl Louis at soundet på låten handlet om å se hvor lenge man kan bygge opp energi før man slipper den, og han fortalte hvordan de kom i kontakt med den svenske vokalisten Sirena. Mer om det her.

Men Carl og Martin, hva skjer nå som dere går hver deres vei?

Carl Louis: 

– Akkurat nå jobber jeg med å produsere og ferdigstille en EP til soloprosjektet mitt. Jeg kommer til å fortsette med navnet Carl Louis, og EP-en blir en presentasjon av sounden jeg kommer til å satse videre med. 

Martin Danielle: 

For min del skal jeg forsette CLMD i den visjonen Carl og jeg startet det. Jeg vil ta det CLMD har vært og forsette utviklingen og forhåpentligsvis få det til å vokse og bli større og bedre enn noen gang 🙂 Rent konkret flytter jeg base til LA fra høsten av og fortsetter satstningen vi har gjort der.

I videoen til «Wild Men» featuring Sirena får vi i følge duoen lære mer om det mystiske fenomenet «ville menn». 

Se den Tobias Frøystad-regisserte snutten nå: 
 

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer