Hopp til hovedinnhold
(SKJERMBILDE/MER)

Norsk videopremiere: Cezinando om Gud og uglesette cybergoths

(SKJERMBILDE/MER)

730 har fulgt Kristoffer Cezinando siden 2011, men etter å ha gjort god figur via både by:Larm og P3 har 19-åringen fått bredere boost i 2015. Mye takket være terningkast 6-singelen «Sykt Jævla Kult», se videoen her

Med Slottsfjell-gig og flere låter på vei bør sommeren bli bra for rapperen, men før den tid slipper han singelen og musikkvideoen til «Gud». Nærmere bestemt i dag, faktisk. 

«Gud» er i likhet med «Sykt Jævla Kult» produsert av Illeig aka Eigill Berntsen Gjerstad, mens musikkvideoen er skapt av Cezinando og Alexander Zarate. 

I klippet til «Gud» ser vi blant annet cybergoths som danser, men Cez forteller 730 at det på ingen måte er tilfeldig. 


– Cybergoths er en del av et større alternativt miljø som blir uglesett på bakgrunn av hvordan de ser ut og hva de gjør. Allikevel er de 100% komfortable med hva de holder på med og tar følgelig ikke stilling til en kvart shit.

Oslo-rapperen utdyper: 

– De aller fleste kjenner ikke en cybergoth, men har kanskje bare sett noen på Oslo S på sin spor 19-ting eller på internett. Dette gjør dem til en form for urbane mytiske skapninger. Som Nøkken, eller noe sånt. Bare veldig industrial og estetikkbevisst. 


Singelen har dog et tema som matcher tittelen. 

– «Gud» handler om tingene vi skammer oss over og tingene våre foreldre og medmennesker skammer seg over på våres vegne. Og gudsbegrepet, forteller han. 

Cez 4 Prez Gud? Se premiere på musikkvideoen nå: 


Se også: – Dette er lyden av billig cava som surkler i sluket på et 18-årssted

Nyeste saker fra 730.no

Les mer