Hopp til hovedinnhold
KATRINE MARIA ER ØYEGODTERI I VIDEOEN TIL BLVCK O (INDIGOES)

Norsk videopremiere: Blvck O med Finding Muzyamba & Instagram-babe

KATRINE MARIA ER ØYEGODTERI I VIDEOEN TIL BLVCK O (INDIGOES)

I høst fikk Blvck O mye skryt for singelen «Set It Off». Nå er bergenseren tilbake med sin Generation XX-kollega Finding Muzyamba via «Run Up». Videoen, regissert av Pål Peace og Daniell De Sousa, disker opp med den Instagram-berømt gladjenta Katrine Maria. Se premieren nedenfor vår prat med 24-åringen.

Grattis med ny singel og video! Hva handler låten om?– Låten handler egentlig om at vi mener at det er på tide at folk sjekker ut musikken vår. Jeg mener at vi potensielt er de mest spennende, fremadstormende artistene innen musikk-Norge akkurat nå, og at vi har vært flinke siden begynnelsen. Så basically er alt vi ber om støtte fra det norske publikummet før noen i utlandet tar greien og faktisk synes det er fett.Er «off the rip»-delen litt inspirert av French Montanas «Off The Rip»?


– Jeg hørte faktisk den låten ca. to uker etter at vi lagde «Run Up», som bare var en late studio-session som ble til en låt for FM (Finding Muzyamba), PVCIFY og meg. Det var første gang vi satt i hjemmestudioet sammen på Tøyen og det ble bare resultatet 😛Hva synes du om innsatsen til Katrine Maria i videoen din?– Flott! Følg henne på Insta:
@katrinemgHar du noen nyttårsforsetter?

– Jeg skrev på Facebook at det nye året er «the year of achievments», for alle de ambisiøse menneske der ute. Go hard or go home.

Hva er planen for 2016?– Å droppe debut-EP’ene våre;
The Plot for min del og Dusk Before Dawn av Finding Muzyamba, hvor alle låtene er produsert av PVCIFY og CRNKL. Forhåpentligvis vil denne låten og videoen hooke noen folk til å følge med og sjekke ut ting som kommer fremover på Spotify og diverse plattformer.

Se premieren på Blvck O feat. Finding Muzyamba (og Katrine) «Run Up»:


Les mer