Hopp til hovedinnhold
MIRIAM + KARSTEN (SKJERMBILDE/DAT MUSIC)

Norsk videopremiere: Big Daddy Karsten sitter i saksa

MIRIAM + KARSTEN (SKJERMBILDE/DAT MUSIC)

Å være åpent homofil burde være en no-brainer i Norge i 2016, men da Big Daddy Karsten fra Folkefiender stod frem for noen uker siden ble det sjukt nok litt pes. De fleste ser dog ut til å være stolte og støttende, noe vi selvsagt stiller oss bak. 

Men nok om legning: For litt siden fortalte sørlandsrapperen til 730 at Gaffelbeats-produserte «Sitter i saksa» handler om hans første ordentlige forelskelse, noe som skjedde så sent som i sommer.

Teksten går ærlig inn på et forhold som er trøblete fra starten, og speiler en virkelighet mange opplever en gang eller to i livet. 

Videoen er regissert av Halvor Harsem alias Internett-personligheten Kong Halvor, og som video-vixen finner vi Oslo-frisøren og terningkast 6-mennesket Miriam Andresen

– Det har vært en spennende oppgave å gjøre video på denne låten for den skiller seg virkelig ut med Karstens historie. Jeg vet at låta ble laget før BDK stod frem med sin legning, og det ville jeg ta med meg inn i videoen; en naken og ekte fremstilling av ekte følelser, forteller Halvor til 730. 


Se verdenspremiere på Big Daddy Karsten – «Sitter i saksa» her: 


Ekstrainnhold for fansen: Se behind the scenes-snutt her

Se også: Svenske stjerner mot skandinavisk rasisme

Nyeste saker fra 730.no

Les mer