Norsk videopremiere: Awill x Gucci Manes favoritt

17. feb 2017 kl. 00:00
TRAPPER OPP (WINGMAN MUSIC)
TRAPPER OPP (WINGMAN MUSIC)

Det snart fem år siden 730 skrev om Awill for første gang. I etterkant har den Oslo-baserte rapperen sluppet mye musikk, blant annet lekkerbisken «Journey».


Awill har også gjort mange konserter. Ikke bare i Norge, men også på gigantiske SXSW i Texas i fjor. 25-åringen har dermed steppet opp networkingen så mye at hans nyeste singel «Either Way» feat. Linen er produsert av Zaytoven; husprodusenten til Gucci Mane. («I’d rather rap a Zay track than a Dre track.»)


Den tyskfødte musikeren og produsenten fra Atlanta, som i 2011 vant Grammy via Usher, jobbet med nordmannen i flere dager, med ett mål i sikte: «Å lage så fet trap-rap som mulig.»

– Zaytoven er ganske lik meg som type, så vi jobber godt sammen. Han er ekstremt produktiv! Det andre produsenter får til på en uke, gjør han på en dag, forteller Awill til 730. 


Nå er musikkvideoen her, produsert av On The Map Media / Digital Dope Interactive. 


– Videoen ble spilt inn i et ganske nedslitt strøk av Atlanta, men det var masse positive vibes der blant folka, og ikke minst, cool grafitti – overalt, fortsetter han. 

Det har vært en lang og hard prosess, men så lenge jeg har hatt troa på det jeg leverer, har jeg visst at dette kom til å funke. Det er litt det «Either Way» handler om; å møte motstand og enkeltes negative meninger rundt det du driver med, men allikevel vite at det årner seg hvis man holder fast på det en tror på.Se premieren til Awill feat. Linen her:

Se også: Awill: – Jeg tenker annerledes enn andre norske rappere