Norsk videopremiere: Asker Jaktlag – Ikke fakk med oss

12. sep 2015 kl. 00:00
(ASKER JAKTLAG)
(ASKER JAKTLAG)
Noen tar kanskje ikke rappere med masker seriøst. Men det kan lønne seg å ikke ta Asker Jaktlag med en klype salt. Jamfør deres nye musikkvideo, som du ser premieren til nedenfor. Sjekk først ut intervjuet med gutta.
 

Hva og hvem er Asker Jaktlag?

Unge Uzi: – Asker Jaktlag er en interessegruppe for våpenentusiaster fra Asker. Vi diskuterer våpen, mekker på våpen, deler tips og triks om våpen, og om noen prøver seg på oss så vil vi bruke våpen.

Chako Kid: – Med musikken gir vi et innblikk i hvordan det egentlig er her. Vi er en solid samling nå, som alle har vokst opp i skyggesiden av det Asker som politikere ikke snakker om, avisene ikke skriver om.

Unge Uzi: – I vår gate har vi vår egen politikk, og vår egen måte å leve på. Vi har dannet en sirkel som beskytter interessene våres her i Asker. Mer vil trenger vi ikke si om det. Vi vil ikke lage bråk med noen, bare de ikke prøver seg – da capper vi dem. Men vi vil ikke snakke mer om dette nå.

Hva er budskapet i låten?

Chako Kid: – Budskapet er vel enkelt og greit at vi er veldig glad i våpen. Det er ikke så nøye hva det er, så lenge det er våpen.

Bazooka Bjørn: – Word up! Har du en gun er du boss. Men det er fett med harpun og liksom. Det viktigste er at våpenet gir oss den respekten vi krever. Med bazookaen er jeg en fakkings sultan.

Hvilken scene i videoen er dere mest stolte av?

Unge Uzi: – Vi blæsta en kar som prøvde seg mens vi spilte inn scenene på trappa ved Kiwi Heggedal, men vi fikk det ikke på film. Med det var en scene som utspilte seg i virkeligheten.
Chako Kid: Rappinga på scooter’n, under skiltet til dar’n (Heggedal red. anm.) og scenen hvor jeg flæsher den ekte Bruce Lee-chako’n min fra Frankrike.

Bazooka Bjørn: – Sølvtøydealingen til han keege fyren i sportsbilen. Det var faktisk en ekte deal som skjedde real time midt i innspillingen. Video er gøy, men vi kan ikke bremse opp businessen for å leke popstjerner! Det er et prinsipp alle medlemmene i jaktlaget har avlagt ed på.

Hvilke norske rappere motiverer dere mest?

Bazooka Bjørn: – Akkurat nå er det den svært lyssky rapperen Lil’ Albino.

Chako Kid: – Young Duffelbag er jævlig dope.

Unge Uzi: – Jeg vil gi en generell shout out til alle norske rappere som ikke er falske wannabe’s.

Hvilken norsk rapper bør ta seg en bolle?

Bazooka Bjørn: – Synes alle bør unne seg bakevarer en gang i blant, selv om de inneholder mye karbohydrater og sukker.

Chako Kid: – Anbefaler bolle fra baker’n i Heggedal. Bedre boller får du ikke.

Unge Uzi: – Jeg savner pizzabollene fra Meny på Trekanten 😛

Hvordan er hip hop-scenen i Asker?

Unge Uzi: – Vi driver ikke med hip hop. Vi driver med guns. Musikken er et sideprosjekt mellom all gattingen.

Bazooka Bjørn: – Det har vel ikke skjedd stort siden Antishock, Ærlig Talt og Bob & Julius pepret gatene med smashes.

Chako Kid: – Enig med Bazooka. Nå er det bare Asker jaktlag folk prater om.

Hvilket utested er mest poppin’ i Asker om dagen?

Unge Uzi: – Kommer an på formen. Er det party drar jeg på Lancelot, skal jeg pimpe drar jeg på champagne-baren under Peppes, men hvis det er snakk om en rolig møte mellom en av våre kontakter så er uteserveringen til Strauss ganske smud. Den nye tujahekken dekker til innsynet, og siden sjappa ligger ved siden av snutestasjonen er det ingen som får bange anelser om hva vi har vesken.

Bazooka: – Word up! Utelivet koker. Det åpner jo nye steder hele tiden, men de blir stengt etter to-tre uker pga. skyteepisoder og razzia. Men dette vet vi selvsagt ingenting om – ikke spør oss mer om dette!

Chako Kid: – Jeg slutta å dra ut da Rustad meieri ble lagt ned. Nå drikker jeg bare hjemme.

Hva er planen for 2016?

Bazooka Bjørn: – Først må vi bli ferdige med 2015. Denne singelen er bare starten. Vi har allerede filmet tre videoer til.
 
Unge Uzi: – Word up! 2016 er nok booket ut for vår del med konserter, studiotimer og business på Strauss.
 
Chako Kid: – En for alle, alle for én. Kom til Asker og bli knust!

 
Se også: Mysen-rapper vs. OnklP & Kaveh (VIDEO)