Hopp til hovedinnhold

Norsk videopremiere: Årets heteste tropiske poprap?

INDEPENDENT NORSK TROPRAP <$ (PJ&S)

Oufffff. Denne gjengen byr på en solid øreorm med «Sommerliv».


Lillehammer/Stavanger-gutta Peter James & Sondrey (begge født i Afrika), som utgjør en trio med
musiker Magnus Wanderås, har «livet er herlig» som slagord. Og ikke mye er mer herlig enn de dagene det er sommer i Norge.
 
Se videopremieren nedenfor vår prat med Peter. 


Har låten noe annet budskap enn at det er sommertid?Det underliggende budskapet er nok romansen som kjennetegner årstiden, og følelsen av å være young og free, og med livets vei foran oss, alt kan skje.Ah yeah. Er dette Norges første tropiske popraplåt?


– Nå vil jeg påstå at jeg har hørt det meste som er produsert av tropical house de siste årene, og etter det jeg vet har jeg ikke hørt noe på norsk enda, så det er vi veldig stolte av å kunne bidra med. Da vi er litt patriotiske til vårt fedreland, – kremt, vårt «fedreland», hehe. Norsk sommer er faktisk etter vår mening, noe av det deiligste – vi liker å le av dem som reiser til Spania og sender Snap om regn og skyer hele ferien, mens vi ligger og tanner på svaberget. Så er også varmen liksom helt perfekt, og uten å bli klam så ja det å fremme norsk idyll gjennom en norsk tropical house-låt skulle bare mangle. Det fortjener Norge.Hvem vil dere helst jobbe med av Kygo og Matoma?– Sitat ved kompisen til Kristoffer Robin: «Ja takk, begge deler.»Hvem liker dere best av Marcus & Martinus og Madcon?– Det må nok bli Madcon. Sondrey var nylig på konsert med dem, som var bare helt insane episk. Ja, jeg er litt misunnelig. MEN Marcus & Martinus har absolutt stjerner i boka vår, da de treffer blink til publikummen sin. Jeg har faktisk festet til M&M – riktig nok med niesen min på 6 år.Hva er drømmen deres som artister?– Drømmen er jo absolutt å slå gjennom i Norge, og vi er ikke redde for å drømme om å nå utover landegrensene også. Da det nok vil komme engelske tekster etterhvert – men for nå ønsker vi å gjøre et norskt konsept ut av dette.Sjekk ut videoen, regissert av Ganesh nedenfor.
Låten, produsert av Christopher Karlsen fra Edeema
, slippes på fredag via deres egen label PJ&S.

Don’t front, dette er fint:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer