Norsk, sporty, brunstig videopremiere: Loveless med Thomas Eriksen

2. jul 2014 kl. 00:00
EIRIK TILLERLI OG FILIP KOLLSETE = LOVELESS (MICHAEL ANGELES)

EIRIK TILLERLI OG FILIP KOLLSETE = LOVELESS (MICHAEL ANGELES)

Når tre av landets flinkeste produsenter teamer opp blir det selvfølgelig bra. Filip Kollsete (tidligere Tailors) og Eirik Tillerli (Raw Juice) dannet duoen Loveless i slutten av 2013. (Med Norges fineste artistnavn?) I mai hadde 730 premiere på «How To Love You» med Thomas Eriksen på vokal, som da fortalte oss at det var første gang han sang uten å ha produsert låta selv. Nå er videoen her, og som bildet de teaset oss med tidligere er det en het affære. I den Jeton Kacaniku-regisserte snutten ser vi det norske modellparet Rikke Kalsveen og Kingsley Dankway hygge seg: 


Filip forteller at «How To Love You» er en digital kjærlighetsfortelling:

 
– Vi diskuterte den fascinerende måten forelskelse idag kan oppstå, hvor noen likes på Instagram og runder på Snapchat har makten til å trigge en forelskelse og kickstarte et forhold. Jeton, i sin debut som musikkvideoregissør, klarte å fange dette på en pen og morsom måte.

Om videoen forteller Eirik at de ønsket noe som representerte mangfold og åpenhet:

– Vi begge har kjent på kroppen hvordan det er å bli dømt for å være i et forhold noen ikke ser på som innafor. Dette er vår måte å vise dem fingern på. En video som spiller på sex og det ytre, men som likevel prøver si noe dypere. Shoutout Trond Giske og Haddy N’jie!


Se premieren på 
«How To Love You» nå: 

Les også: Vi intervjuet Loveless i januar