Hopp til hovedinnhold
BARDI: ONLY THE REAL CAN RELATE (PALMESUS)

Norsk sommer med kjæresten for Cardi B

BARDI: ONLY THE REAL CAN RELATE (PALMESUS)

Hvis vi bare kunne ønsket oss én god musikknyhet i 2018, så er «Cardi B til Norge» trolig svaret. I dag er det endelig bekreftet – Cardi B kommer til Palmesus i Kristiansand 6.-7. juli! 

Den Bloods-affilierte Bronx-rapperen med den store personligheten gikk fra eks-stripper og realitystjerne til en av verdens aller største artister på et drøyt halvår. Uavhengig av sjanger.

I skrivende stund har 25-åringen hele fem låter inne på topp 25 på Billboard Hot 100.

«Finesse Remix» med Bruno Mars, «Motorsport» med Migos og Nicki Minaj, «No Limit» med G-Eazy og A$AP Rocky, «Bartier Cardi» med 21 Savage og selvfølgelig «Bodak Yellow», gjennombruddssingelen som klarte litt av en bragd da den ble #1 i september. 

– Cardi B har virkelig bare vokst og vokst og vokst, og blitt en koloss på veldig kort tid. Vi har hatt et øye for utviklingen hennes i godt og vel ett år nå, og det er utrolig gøy å kunne bekrefte Cardi B til årets Palmesus, sier festivalsjef Leif Fosselie til 730. 

Dette blir 2 x Grammy-nominerte Cardis eneste norske konsert i sommer. Dessverre solgte Palmesus 2018 ut allerede ut i juli 2017, så hvis du ikke har sikret deg festivalpass får du vurdere Roskilde eller gjenselgere. 

Palmesus har passende nok også booket Migos med Cardis kjæreste Offset til årets strandfest. Den nederlandske EDM-stjernen Martin Garrix er også klar, og flere store navn er tradisjonen tro på vei. 

Sees i Kristiansand! 

Se også: Lil Xan til Norge for første gang

Nyeste saker fra 730.no

Les mer