Hopp til hovedinnhold
(HÅVARD JØRSTAD(@HAVARDJORSTAD)

Norsk sexytime med Jason Derulo – se bildene

(HÅVARD JØRSTAD(@HAVARDJORSTAD)

I løpet av de siste årene har Jason Derulo fått mange norske fans via sine tre album, og Miami-gutten solgte kjapt ut Sentrum Scene i Oslo. De som fikk tak i billett fikk valuta for penga;
Jason var på topp fra start til slutt. 24-åringen åpnet med megahiten «Whatcha Say» fra debutalbmet, og hele salen gikk NUTS.

Danseshowet var fenomenalt, med mannlige dansere i baris, noe som ikke dro ned. Særlig ikke når de viser hvor fit de er, ved å ta opp en fan fra salen og ta 10 push-ups med henne på ryggen. Cheesy? Kanskje… Sexy? Hellz yeah! Høy fem til jenta som dasket Jason på rumpa etter å ha blitt pushet up. Lol!

Jasons tilstedeværelse er stor – en sertifisert stjerne – samtidig som han fremstår som en trivelig type som liker å koseprate med fansen (amerikaner-$tyle). Konserten ble en flott blanding av rolige og raske sanger, og en godt satt sammen miks av eldre hits og nyere svisker fra hans seneste skive Tattoo. Et av høydepunktene var da han tok «Dirty Talk», og da en av hans mannlige dansere svingte seg til Ciaras «Body Party». Oh lord!

Det vanket norsk presang på Jason backstage, hvor vi møtte ham. Norske Warner ga godgutten trofé for singler som har gjort det bedre enn bra i Norge: «Talk Dirty» = 6 x platina (!)
«Marry Me» = platina, «Trumpets» = platina og «The Other Side» = gull. Grattis, Jason <3!

Se bildene til Håvard Jørstad:


Gratti$$$!

Jason med Chioma

Nyeste saker fra 730.no

Les mer