Hopp til hovedinnhold
ADAM OG REINERT PÅ SHOOTEN (RAYKAY.COM)

Norsk sensur for Idol-homse

– Alle prater om Adam i USA nå, og denne kommer til å gi superstjernen enda mer oppmerksomhet, forteller Ray Kay til 730.no.

Adam Lambert, som burde vunnet årets amerikanske Idol, men som fikk sølv, skapte klagestorm etter søndagens American Music Awards-opptreden, hvor han (gisp!) kysset en mann på scenen, hadde en mann i lenke (WFT!) og fikk hodet til en av sine dansere i skrittet (ooooh!).

Madonna kan kysse Britney og Christina, men en homsegutt får ikke lov å lage litt sprell. Disney-kanalen ABC fikk iallefall 1500 klagetelefoner etter innslaget.

Med dette muligens i bakhodet måtte Ray Kay utøve selvsensur da han satte sammen sin Adam-snutt.

– I videoen portretterer vi en undergrunnsklubb med fetish-elementer. Det er en veldig sexy låt, og vi prøver å legge seg tett opp til de amerikanske TV-reglene for hva som kan vises, for å si det sånn.
– Broadcasting-reglene er jo veldig strenge, så vi måtte sensurere litt av vårt eget materiale i redigeringen. Uansett, shooten gikk veldig bra og alle var fornøyd. Jeg gleder meg til å vise den til verden, sier Reinert til 730.

Haugesunderen føler resultatet er veldig annerledes enn det han tidligere har gjort, og elsker Adams innsats.

– Dette er ikke en typisk Ray Kay-video, noe jeg selvfølgelig liker. Det er kjekt å utfordre seg selv og lage ting man vanligvis ikke gjør. Adam er en intelligent og superhyggelig fyr rent privat, og som artist er han fantastisk dyktig og utrolig lett å jobbe med. Han leverte knallbra, og er en av de beste «performers’ene» jeg har filmet.

Dr. Luke-produserte «For Your Entertainment» er 27-åringens «offisielle» debutsingel, hentet fra albumet med samme navn. Her er premieren på Ray Kay-videoen:


Se også: Reinert er også aktuell med to britiske jenter i California

Nyeste saker fra 730.no

Les mer