Norsk R&B i Sør-Afrika – se videopremiere ✨

5. apr 2018 kl. 00:00
BITTELITT BEDRE ENN BUSS OG NORSK VINTER (DAVID CLIFFORD-HOLMES)

BITTELITT BEDRE ENN BUSS OG NORSK VINTER (DAVID CLIFFORD-HOLMES)

Etter å ha skutt to musikkvideoer i New York dro Louam denne gangen hjem til kalde Norge for å lage video utenfor grafittiveggen ved Blå.

Neida, hun dro klokt nok til varme og vakre Cape Town i stedet. Se verdenspremiere nederst i saken! 

Hei Louam! Hva handler «Rescue Me» om? 
– Hei 730 😊«Rescue Me» er en breakup-låt med en positiv vri. En god dose feel-good, kjærlighet – til seg selv og selvstendighet vil jeg si er det som oppsummerer det låten handler om for meg.
Sist var dere i New York, denne gangen Sør-Afrika… Hvorfor valgte dere Cape Town som location?
– Det var november og kaldt i Norge så video-shooten var en fin unnskyldning for å komme seg bort til et varmere strøk. Neida (joda). Regissøren Mathias Fossdal bodde i Cape Town i den perioden og studerte med andre super-flinke folk innenfor film der nede. Så det ga mening å dra dit med tanke på at alt det praktiske var på plass der i tillegg til at location er helt nydelig (og varmt)!! 
Det er ikke såå mange som driver med R&B i Norge. Er det ellers noe som skiller deg fra andre norske artister? 
– Det syns jeg er et litt vanskelig å svare på siden jeg ikke har hørt på ALLE norske artister. Når det er sagt, utifra det jeg har hørt så tror jeg at det som skiller meg fra andre artister er at musikken og sangstilen min er litt mer energisk. Noen ganger føler jeg at utrykket mitt er litt «all over the place», siden jeg liker å eksperimentere med f.eks hårstiler, klær, måten jeg synger og skriver på. Noen mennesker angrer på et antrekk eller en stil de hadde for 5-10 år siden, mens jeg noen ganger kan se et bilde av meg selv fra et halvt år siden og tenke; «hva var det jeg tenkte på her» haha. That’s just me though.

Fortsetter nedenfor


BRA SVEIS <3 (SKJERMBILDE)

Godt sagt. Skjedde det noe spennende på turen? 
– Vi hadde én kosedag der nede og fikk sett de fineste pingvinene som bor på Boulders Beach. Elsk ❤


Heldig! Hvilke norske artister motiverer eller inspirerer deg mest? 

– Det er så utrolig mange norske artister som jeg syns er kule og inspirerende om dagen. Det er gøy å følge med på musikk-Norge. Men Gabrielle er en gjenganger hos meg og er en som har inspirert med en god stund. Hun har liksom hele pakka! Fantastisk låtskriver, vokalist, kul, og en veldig dyktig live-artist. Det er motiverende å se hvor talent, hardt arbeid og pågangsmot kan ta deg hen.
Enig! Hvordan skal du vinne 2018?
– Jeg har en god del musikk linet opp ut året, features, fokusere mer på live, også planlegger jeg et prosjekt som skal ut til høsten med bare nye låter. Jeg gleder meg veldig 😊


Se premiere på musikkvideoen til «Rescue Me» via regissør Mathias Fossdal: 

PS: «Rescue Me» slippes i morgen, fredag 6. april. 

Se også: Farida om forhold og forventninger