Hopp til hovedinnhold
Norsk hip-hop don't stop.

Norsk rapper som føler seg undervurdert

I got a link in my bio

A photo posted by KLISH (@_klish) on


Det er stort sett unødvendig å skrive mange linjer om låter, for de fleste av dere skipper teksten, går rett på musikken og så tilbake til Snap og Insta. Men vi må ha minst ett avsnitt – og med Klish er det lett.

Vi er enig i at Tromsø-rapperen er «Undervurdert». Han er respektert/kred nok for undergrunnen, samtidig som han er sulten nok på suksess til å være litt skamløs.

Stort sett uten at det blir teit. (Han deiget seg for eksempel ut med Sara Nicole Andersen alias Miss Universe (Norway), men fikk oppmerksomhet og singelen listet på radio.)

Samtidig så trenger ikke Klish så raske penger at han tar en Katastrofe. Han sier Jay Z’ «Death of Auto-Tune» fra 2009), synthfest fra produsent Sorte Beats, Poppa Lars på miksen (få bryr seg om hvem som mikser, mens Lars elsker oppmerksomhet neida) og gjesting fra Tromsøs legende uten (rap)penger; Oter. Han er rå.

(Se Klish live & lit af i Harstad 26. november, Tromsø 2. desember, Stavanger 9. desember og Lillesand 17. desember.)

OPPDATERT: Etter uttalige video-treatments så endte neglisjerte Klish og Oter opp med denne musikkvideoen via Carl Critical. (Spellemannprisen, vi ser deg.)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer