Hopp til hovedinnhold

Norske Andreyun satser på rap i Kina

ANDREYUN KUNNE OGSÅ VÆRT BRILLEMODELL (ZERVOS)

Verdensborgeren Andreyun (har hatt stilig nok postadresse i Oslo, Los Angeles, London og Shanghai) har lenge vært et varmt nytt navn innen norsk rap.

Men det kanskje ikke så mange vet er at unggutten også har jobbet hardt med å skaffe seg et navn hjemme i Kina.

– Ja, jeg kjører en del på i Kina. Nå nylig var jeg i Beijing på audition til Rap of China (som var den største TV-serien der i 2017), men jeg gikk dessverre ikke videre. Jeg fikk dog åpnet en del nye dører på grunn av den turen. Så nå drar jeg tilbake til i et halvt år for å fortsette med noen videre samarbeid, samt slippe mer musikk på kinesisk, røper han til 730.no.

Andreyun har nylig samarbeidet med produsenten Harikiri, som står bak flere av låtene til Higher Brothers, og varmet også opp for Keith Ape på en av konsertene hans i 2016.


– Det siste året har jeg sluppet mye i Norge og fått bekreftelse på at det jeg gjør er fett, samtidig som jeg har brukt det for å styrke navnet mitt i Kina. Jeg vil prøve meg litt der borte for å se om jeg kan få til noe der. Kina blir ett crazy marked framover, og akkurat som Norge har jeg mye kjærlighet for stedet jeg vokste opp. Tror ikke denne låta blir sluppet der borte, da den er litt for eksplisitt, ler Toothfairy-rapperen.


Før han forsvinner til Asia ønsker han å gi Norge en ny kjærlighetserklæring i form av musikkvideoen til singelen «Oslo Bitches».


– Jeg følte at instrumentalen var helt sinnssyk, så jeg tenkte at jeg ville lage en låt som var så ekstrem som mulig. Selvfølgelig er innholdet mye oppdiktet, men det blir brukt som en «literary device» for å gå forbi det ekstreme. Tanken var å lage en video som ikke får teksten i låten til å virke så seriøs. Jeg tror folk som har hørt på min musikk tidligere er klar over at denne låta her er ikke en veldig representativ for det jeg står for som artist, men samtidig ville jeg at videoen skulle være interessant nok og drøy nok til at den passa låten.


Se videopremiere via YLTV og Ask Sunde & Erik Carswell fra Huge Visuals:

Se også: – Alle elsker meg, ikke bare bitches 

Les mer