Hopp til hovedinnhold
$$$ (AKSEL JERMSTAD)
Norske André Eriksen er med i Violent Night (Aksel Jermstad)

Norsk rapper blir (kanskje) internasjonal seriestjerne

$$$ (AKSEL JERMSTAD)

Okei, han har spilt Thomas Thendrup i Nokas (2010), og broren til Aksel Hennie i olje-thrilleren Pionér (2013), men for gamle travere er André Eriksen mest kjent som Tech Rock fra rapgruppen Warlocks.

Nå har 40-åringen fra Groruddalen gjort som Thorbjørn Harr (41) alias Jarl Borg, og fått seg rolle i den ganske dritpopulære History Channel-serien Vikings

Parallelt er André travelt med rollen som Lut i kinoaktuelle Julekongen – Full rustning, for ikke å snakke om utstillingen Graffiti On Canvas sammen med Lars «Pay2» Undli, som straks åpner i Dansens Hus i Oslo.

Fortsetter under

 


(NESTEN) EKTE VIKINGER (HISTORY CHANNEL)

Forrige fredag reiste Eriksen til Dublin på én times varsel for å filme Vikings. Hvor stor rollen er får han ikke røpe, men han forteller litt om travle dager til 730 via tekstmelding fra settet i Irland.  

–  Jeg har dessverre ikke lov til å si noe om rollen min, men jeg er her nede frem til onsdag, så er jeg hjemme og gjør åpninga på utstillinga med meg og pay2 som varer til 29. november 🙂  Jeg kommer til å jobbe med Vikings til 11. desember, så er det andre ting på gang i Oslo og andre steder. Mye på gang om dagen, og jeg er takknemlig for å kunne drive med det jeg har mest lyst til 🙂 

Saken oppdateres hvis/når vi finner ut mer om Andrés rolle i Vikings

Se også: Vikings-stjernen Thorbjørn Harr kliner med Hillary Duff

Les mer