Hopp til hovedinnhold

Norsk premiere: Synthomania feat. ARY


Før jul skolerte vi mange av dere på Synthomania.

Nå er Vinderen-gutten Marius Bearson Bjørnson tilbake med «Darling», som viser hans fortid og kjærlighet for bassorientert klubbmusikk. Singelen er velsignet med ærlig og direkte tekst fra snart hele Norges ARY.


– Denne låta har faktisk røtter helt tilbake til rave-tiden. Det var på en måte et slags statement til meg selv over at en periode var over og at en ny tid hadde kommet. Låta er kort, personlig og veldig direkte. «Det er viktig å huske på at livet går opp og ned hele tiden, og at utsikten fra en bakketopp ofte er utrolig vakker, sier Synthomania.

Da Marius traff ARY for flere år siden, så sang hun over tracks hun spilte av fra telefonen.
– ARY slo meg med en gang som en artist som minnet meg veldig om Bjørk fra tidlig 90-tallet; en av mine største personlige inspirasjonskilder. Eksperimentell, nytenkende og full av følelser blandet med en klump galskap. Jeg ble umiddelbart fan, og tenkte at det hadde vært spennende å gjøre noe sammen i fremtiden en gang.


– Jeg viste låta til ARY og håpet at hun kanskje ville synge den, noe hun veldig gjerne ville. Vi ble begge utrolig fornøyd med resultatet og følte vi ikke ville vente til et Synthomania-album for å slippe den.

«Darling» kommer ut i morgen (fredag), men du kan sjekke ut snikpremieren nedenfor + høre Synthomanias guilty pleasure klubbremix her.

Oppdatert midnatt: Lytt via Spotify: 

Se også: Synthomania feat. Synne Sanden og Martin Halla (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer