Hopp til hovedinnhold
PIXIE LOTT LIKER BOYS, IALLEFALL MADS FRA BERGEN OG HANS MUSIKK (UNIVERSAL)

Norsk partymusikk for Englands nye favoritt

Mads Hauge fra Bergen er vant til at utenlandske stjerner bruker musikken hans, men nordmannen synes det stas at Englands nye favoritt Pixie Lott har så stor tro på det han har gjort for henne.

Etter at Mads hjalp henne å ta den britiske førsteplassen med «Mama Do (Uh-Oh, Uh-Oh)», følger hun nå opp med enda et av hans bidrag.

– Det er kjempekult at Pixies neste singel er låten min «Boys and Girls», forteller 32-åringen til 730.no, og minner om at han har skrevet og produsert den med sin makker Phil Thornalley.

– Vi ville skrive en partylåt som kunne funke i klubbene, og det det ville vært fantastisk om «Boys and Girls» gjør det like bra som «Mama Do». Fingers crossed!

Bergenseren, som etter 13 år i London snart flytter til Los Angeles, legger til at han så videoen til «Boys and Girls» dagen i forveien, og at han synes den passer perfekt til låten:

(Fortsetter nedenfor.)


Pixie Lott er bare 18 år, men er allerede selvsikker. Da hun nylig snakket med BBC mente hun at det er feil å sammenligne henne med andre britiske artister.

– Det som er bra er at min musikk er annerledes enn alle andres. Jeg har soulelementet som Duffy, men det er ikke veldig retro. Det er moderne, pop, fresh sound. Det er det som gjør at musikken min skiller seg ut.

Les mer om Mads Hauge

Pix er den første kvinnelige debutanten til å bli #1 i England uten å på forhånd ha vært med i noen TV-serier. Hun forteller News Shopper at hun trodde en amerikansk ringrev skulle slå henne på hjemmebane.

– Å få førsteplassen føltes helt crazy. Jeg hadde ingen forhåpninger i det hele tatt og ble bare så glad. (…) Men så ble Kelly Rowland-sangen utgitt i slutten av samme uken, så alle ble litt nervøse, men vi kom altså okay ut av det til slutt.

Se Pixies første suksessvideo

Briten signerte med den kjente Island Def Jam-sjefen LA Reid (Avril Lavigne, OutKast, Pink, Ciara, Dido, Usher) som femtenåring, men etter å ha begynt innspillingen av debutalbumet, byttet hun til Mercury i Europa og ikke så ubetydelige Interscope i USA.

Debutalbumet Turn It Up kommer i september.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer