Hopp til hovedinnhold
MARTIN TUNGEVAAG (22) + 

Norsk oppsving: – Stas å ta fra Adele førsteplassen i Finland

MARTIN TUNGEVAAG (22) + ROBBIN SÖDERLUND (28) (JORGE LAREAU) 

Denne helgen slapp Tungevaag og Raaban endelig musikkvideoen til «Russian Roulette». Den norsk-svenske duoen er en av de mest suksessfulle vi har utenlands, og har internasjonale streaming- og radiotall som stort sett bare kan slås av Kygo, Madcon og Nico & Vinz. <$

Vi tok en kjapp prat med nordmannen og svensken via e-post. Sjekk ut musikkvideoen til «Russian Roulette» lenger nede. 

 
Gratulerer med suksessen! Hvor stas har dette slippet vært?
 – Takker. Det har begynt å bli noen uker siden vi slapp Russian Roulette nå. Så vi så veldig frem iil dette slippet, spesielt siden vi ikke hadde gitt ut noen singler på nesten et halvt år. Noe vi synes er alt for lenge mellom hver gang. Vi har mye nytt på gang nå, så det blir definitivt mye kortere ventetid mellom låtene nå fremover. 

Fortsetter under

Hvorfor så ekstra mye elsk i Finland?
– Finland var veldig tidlig ute med å høre på låtene våre, sammenlignet med andre land utenfor Norge. Både Wicked Wonderland, Samsara og Parade var langt oppe på både Spotify og salgslistene, og etter dette har de bare klamret seg fast i oss og hører på alt vi gir ut. Russian Roulette lå lenge #1 i Finland, og dette var til og med i den perioden da Adele – «Hello» lå #1 i nesten alle land i verden. Så det var stas å kunne si «hello, and goodbye» til henne – og ta fra henne førsteplassen i Finland.
Hvordan vil dere beskrive videoen?
– Videoen er en typisk musikkvideo, 2 personer som blir glad i hverandre, flørter og springer. Gutten hopper utfor et stup og resten får dere se selv når dere sjekker ut videoen.

Se videoen her: Er dere ikke redd for at noen folk skal synes dette russiske pistolspillet frister?
– Mens vi jobbet med å lage låten, altså før den var ferdig produsert, så tenkte vi at dette spørsmålet ville komme opp. Og dersom vi hadde trodd at det ville bli en trussel med at folk hadde begynt å spille dette for fullt, så hadde vi nok ikke fullført den. Så vi tror ikke at folk går så langt at de faktisk spiller det med ekte pistoler. Men om noen faktisk gjør det, så er vet vel ikke tvil om hvilken låt de hører på. 


Til slutt: Hva er planen og drømmen for 2016?

– Vi har allerede veldig mye kult å vise dere i løpet av 2016. Hvis dere trodde 2015 var året vårt og at dere vil se oss mindre i 2016 – så tok dere feil. 
– Vi slipper ny singel i mars på vårt plateselskap Sony Music, deretter kommer det en låt før sommeren som vi også gleder oss helt vilt til å slippe!! Vi har også mange spillejobber bekreftet i både Sveits, Østerrike, Tyskland, Italia, Sverige, Finland i tillegg til mange flere steder som ikke kan røpes ennå. En av de spillejobbene vi ser mest frem til er Weekend Festival som i fjor ble holdt i Helsinki (Finland) og Parnu (Estland). I år skal denne holdes begge de stedene, i tillegg til Stockholm (Sverige), dette blir holdt første helgen i august. Så den helgen kommer til å bli helt sinnssyk!


Se også: Hitvarsel fra russelåtkongene: Game of Thrones Tryvann?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer