Hopp til hovedinnhold
ballinciaga en shot til blackout 730no
Ballinciaga er kanskje de mest tørste innen norsk musikk (Ballin' Records)

Norsk musikk som er kliss ny – 730.no kuraterer

Norsk musikk-fredag!

Januar ble til slutt ferdig! Gratulerer. Nå skal vi få på påske og så vår. I mellomtiden kan du ta en titt på menyen vår med ny norsk musikk fra store deler av Norges land.

God helg!

Ballinciaga «En shot»

– En shot unna av å blacke ut igjen / klokka bikker 2 nå og det er bare blonde jenter her igjen… For at minner skal lagres er vi avhengige av et område i hjernen som heter hippocampus. Dette området er sensitivt for alkoholens bedøvende virkning. På sin nye singel er Ballinciaga drita deluxe. Men de insisterer på at de tåler mer. – Fuck jeg er full nå / men det går bra jeg drikker mer / er i god form 🫠 Anthemet om å nesten blackout – alias brownout – har de produsert selv. (Snart bikker «Dans på bordet» 40 milli hos Spoti.)

 

Erika Norwich «Ærlig»

– Æ skal vær ærlig, det tok tid for æ så kordan æ holdt på / Æ skal vær ærlig, ingen andre enn dæ klarte å forstå… Trønderen Erika Norwich har vist at hun har en nyyydelig sangstemme. Også på TikTok. Denne låten hjelper også godt på å vise at hun er en solid låtskriver atpåtil. Og dette er et lydbilde som passer stemmen henne svææært godt? Nedpå og behagelig, og stemmen hennes får skinne af. Skrevet av Erika, produsert av Lars Horn Lavik.

 

 

Reyn med Isah «Försent»

– Du sa eg gjorde deg gal / du sa eg hadde mye å lære / men nå vil du ha meg tilbake… HGVM-Isah har ikke bare hele Norge på tapetet. Nå teamer Stavanger-prinsen opp med svenske Reyn på en bop produsert av norske Mads Brodin og Pluto. «Ni har sett mig åka till Norge fram o tillbaks några gånger nu», skriver Reyn fornøyd på Instagram. «Allt har haft sitt syfte och nu ska jag dela med mig av de till er!» 🇸🇪🇳🇴

 

Svømmebasseng med Kjartan Lauritzen «Utenfor deg II»

– Kjære, kan du si meg hva gjør nå, når solen har gått ned / står jeg utenfor deg… Får vi lyst til å dra til syden av å høre denne låten? Jepp ☀️ Oslo-bandet har holdt på i noen år, og nå viser de – med hjelp av Kjartan Lauritzen – at det er lov å slippe en sommerperle allerede i februar. Så lenge låten tåler alle slags årstider. Skrevet av Kjartan, og Svømmebassengs Hans, Ine, Jens, Jørgen, Lars og Philip. Produsert av Svømmebasseng.

 

Sli0h med Lille Pablo «MIDNATT»

– Alltid oppi zone når det er midnatt ✨ Sli0h teamer opp med den fremadstormende tenåringen Lille Pablo fra Haugesund og serverer vibes på vibes. Produsert av MICHO og Oliver Eliassen.

 

 

Stefanos Yowhannes «I don’t want you to leave»

– I don’t want you to leave, it’s like a manity, the way you make me feel… Stavanger-gutten Stefanos Yowhannes slipper nå sin andre EP. Det har straks gått to år siden han slapp sin første, og før vi nå får denne, har han trollbundet oss med både låter og på konsertscener. Den unike sounden hans passer så godt med hans unike stemme, og gjør at vi nesten drømmer oss bort. Det er denne låten også et godt bilde på. Skrevet med og produsert av Sander Hjellvik Askeland.

 

Amara «Leve»

– Jeg ekke samme som dem / jeg kanke selge sjela mi for spenn… Adrian Amara er tilbake med det som først høres ut som em øm ballade. For så å skru opp hastigheten og si fuck it, bare la oss leve. Yolo 🥹 Amara har produsert sammen med Kristoffer Grobstok.

 

Doni Mula med Jaa9 & OnklP og P-Tee «Public Enemy»

Albumaktuelle 9&P blir med til gatene i Sandefjord, produsert av P-Tee. Låten er fra Doni Mulas nye mixtape Samfunnsfiende nr. 1. S/o Chuck D og Flavor Flav.

 

Den BB med Oskar Westerlin «HVA SA DU»

Russemusikk kalles ikke lenger russemusikk 🙂 Den BB alias Beachbraaten alias Niklas Strandbråten og Oskar Westerlin er omtrent like drita som Ballinciaga – og enda mer lettbeinte. Ha en dum helg!


Les også: Oskar Westerlin og Snorre Klanderud forteller 730.no hva de tjener på Kontoret 


Mer norsk musikk: UG Plaza x 730.no: – Dette er ikke slutten på UNDERGRUNN

Les mer