Hopp til hovedinnhold
MARTIN ALIAS CLMD, JUSTINE ALIAS PURPLE UNICORN, JESPER ALIAS NORGES JUSTIN (SONY, INSTAGRAM)

Norsk ny video: Bli med CLMD til fremtiden med Jay Z’ nye stjerne og hunk fra Molde

MARTIN ALIAS CLMD, JUSTINE ALIAS PURPLE UNICORN, JESPER ALIAS NORGES JUSTIN (SONY, INSTAGRAM)
Den nye singelen til CLMD har fått fancy levende bilder. Nedenfor ser du musikkvideoen til «Never Wanna Lose You», som åpner omtrent slik: Verdenen er i ferd med å kollapse og regjeringen har fått ungdommen til å bygge opp samfunnet…

Håhå!

Snutten gjestes av Moldes dyktige Jesper Jenset, kjent fra Idol, og amerikanske Justine Skye. 21-åringen fra Brooklyn er signert til Jay Z’ Roc Nation og Republic og har sluppet singler med blant andre WizKid, Wale, Vic Mensa og ScHoolboy Q. Og nå altså Martin fra Bærum. Da den tidligere Tumblr-stjernen og nåværende Forever 21-modellen bor nå i LA hvor hun er bestis med Kylie og Kendall Jenner.

Wow! Grattis med vill blockbuster-video! Hva skjer? Raver-en CLMD redder verden?– Takk! Ja, tenker det er mitt tips til veien mot verdensfred, et enormt raveparty for Trump og Merkel og gjengen.


Snart hele Norges Jesper Jenset gjester. Hva gjør han så rå?– Jesper er en utrolig skarp låtskriver og vokalist, og han er dessuten en kjempekul fyr det er lett å jobbe med. Jeg er veldig glad for å ha han med på denne låta!


Amerikanske Justine Sky er også med. Hvorfor akkurat henne?– Hun og Roc Nation digget det vi drev med, og Justine tilførte låta en x-faktor. Historien i låta ble også ekstra interessant, når den ble fortalt mellom jesper og Justine, etter min mening.


Du legger lista høyt. Hvem drømmer du om å ha som feature i fremtiden?– Nå spør du vanskelig, men Robyn er kanskje den råeste vokalisten jeg vet om. Hvis jeg kan velge flere fra øverste hylle, så kunne jeg godt tenke meg å jobbe med Alessia Cara og Dua Lipa. Særegenhet er det aller viktigste for meg, og det har de tre massevis av.


Justine er bestis med The Kardashians og er signert til Roc Nation. Kommer Kylie og Jay Z nå til å bli CLMD-fans?


– Jeg liker å tro at de har vært skapfans av CLMD hele tiden :p Men hadde vært sjukt om kylie og glam-squaden hennes nynnet på «Never Wanna Lose You» en fredagskveld, og Jay Z dro noen strofer av Black Eyes and Blue for Blue. (Get it?)


Du ser forrykende ut i videoen – og generelt! Er det lov å si at den nye, lange blonde sveisen gjør at du ser ut som sønnen til Fabio?


– Takk! Jeg mener at et tiår aldri er komplett uten en Fabio, så jeg tok på meg ansvaret. Vindmaskinen Frederic kom med på shoot fikk frem det der ekstra Fabio-giret!

CLMD har co-produsert singelen sin med norske G-Senz og Beyond51, mens arbeidsjernet Frederic Esnault står for regien:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer