Hopp til hovedinnhold
Ta sjansen med gladgutten Larsiveli (Def Jam Norway/Universal)

Norsk videopremiere: Bli med på bingo med Larsiveli og venner

2019 har vært produktivt for Larsiveli, som i sommer vrengte sjelen sin på en av årets mest personlige norske raplåter.

På tampen av året serverer den 27 år gamle Horten-gutten bangeren «Bingo», produsert av Pluto.

Sistnevnte gjester musikkvideoen sammen med Pasha, Snow Boyz, Jonas V, Larsivelis bror Palme og evigunge Joddski som pamp.

Se premieren nedenfor vår prat med Def Jam Norways Vestfold-prins.

Larsiveli, hvorfor døper du en låt etter det klassiske sjansespillet bingo?

– Livet handler om å ta sjanser og i det siste har jeg tatt mange av dem. Jeg kan bingo og er fryktløs når det kommer til å gjøre meg.

I byen din går det bo-bo-boom. Men utenom å spille bingo, hva gjør man i Horten om vinteren?

– Vi holder oss i studio, holder oss unna visse mennesker, dropper byen og passer på at ingen havner i trøbbel. Klassikeren går alltid igjen; lovbrudd på vinteren og fengsel hele sommeren…

Hvordan stiller du deg til en duett med Horten-stjernen Adelén?

– Det hadde vært en ære! Hun er for real jævlig flink. Jeg har aldri fått muligheten til å hilse ordentlig på henne. Kanskje vi skulle fått til et møte hvor vi intervjuer hverandre på video via 730.no?

Let’s go! En annen flinkis er Pluto, som har produsert «Bingo» og som brant opp Spotify med «HALLO». Hva er det du liker best med ham?

– Pluto får frem det beste i meg. Han er delaktig i absolutt hele prosessen, han har troa på meg og er ekstremt effektiv. Pluto er uten tvil en av de beste jeg har jobbet med noen gang. Ikke bare er han en sinnssykt flink produsent, men han har en veldig god energi og er generelt en skikkelig bra fyr! Shoutout til deg Pluto, love you!

Musikkvideoen din har blitt en funny affære med en haug av gjester. Hva er idéen bak snutten?

– Ideen var å gi en beinhard låt en annen look. Det ville blitt for enkelt å ta med gutta og se skumle ut og jeg har hatt det jævlig gøy i studio med Pluto og det ville jeg få frem i videoen.

730.no blir til 420.no i videoen til Larsiveli (Def Jam Norway/Universal)

Takk for shoutout til 730.no i videoen. Men vi er rusfri!

Betyr 420 alias 20. april mye for deg?

– Nei, det gjør det ikke det. Det var bare det første som slo meg da vi skulle bytte ut ut tallene, haha!

Denne måneden kom du rett bak Karpe da 730.no presenterte listen over Norges beste rappere. Hvordan føltes det?

– Det føles ekstremt deilig og jeg blir stolt av meg selv. Jeg ble nesten på gråten da jeg så det. Men jeg ble ikke overrasket. Jeg har sett for meg dette siden tidlig barneskolen, og siden da har musikk vært det eneste jeg brenner for. Jeg har aldri hatt noe plan B og det tror jeg er grunnen til at jeg kan bli sett på som en av de beste. Gjør det samme igjen til neste år og jeg er nummer 1. Sorry, Karpe!

Okay, breialiveli! Utenom å bli bedre enn Magdi og Chirag; hva er målet ditt som artist i 2020?

– Å spille så mange shows som mulig så jeg kan ta med barna mine på ferie og få ut de to EP-ene som er planlagt. Sakte, men sikkert ta over hele dritten og bli ansiktet til norsk underholdning.

Hva er målet ditt som menneske i 2020?

– Å bli bedre til å ta telefon, kutte ut kjøtt og bli enda strengere generelt når det kommer til hva jeg putter i kroppen min. Det er også en del mennesker jeg har i livet mitt nå som må bort, så jeg har litt å jobbe med, haha.

Se premieren på «Bingo» med Larsiveli & co her:

Videoen er regissert av fremadstormende Alier Ajak.

Se også: Tommy Tee med French Montana og Gunna

Nyeste saker fra 730.no

Les mer