Hopp til hovedinnhold
(Alier Ajak/Dreammaker/Sony)

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk.

I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 50 norske artister.

Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere.

Britz «Dubai»

Med Gud i ryggen og en ryde or die-chick på armen (istedenfor Rolex) suser Oslo-gutten Yaw til Dubai. Den stilige inspo-svisken er produsert av arbeidsnarkomane JNS. Forresten, ikke sov på Britz’ super-tune med Isah.

 

Sigrid «Home To You»

Solstrålen Solbakk Raabe og ringreven Steve Mac har laget en ballade som er så vakker at det nesten gjør vondt. Gud bedre, Sigrid, du synger så sjukt flott. Singelen er fra soundtracket til denne nye filmen.

 

HAYES feat. Mugisho «Now or Never»

Etter debuten med Nico & Vinz følger Skam-hunken opp med enda en dyktig gjest. Thomas har produsert med hjelp fra Berent Philip Moe.

 

Dutty Dior «KALD DJEVEL»

Hygg deg med en kjølig jævel i halloween-helgen. Kris Eriemo alias Dutty Dior tar frem gitaren og serverer en saftig, nesten akustisk sadboy-godbit. Vågalt, men jaggu får Dutty det til å funke dritfint. Sangen er laget med Mogilla og Pluto. Solide godgutter.

 

Matilda «Let It Go»

Hun her skjemmer oss bort med bra pop. Denne er definitivt intet unntak. Godsnuten Gressberg har laget låten sammen med Kristoffer Tømmerbakke alias ringreven Kris.

 

Alan Walker «Avem (The Aviation Theme)»

Fana-fenomenet disker opp med en instrumental som kanskje noen av dere fremadstormende sangfugler der ute kan velsigne med vokal. Alan har laget musikken med blant andre Sander Meland, Big Fred og Gunnar Greve.

 

Fay Wildhagen «Promise»

En pompøs perle fra den norske Netflix-serien Hjem til jul med Ida Elise Broch (fra seriene Lilyhammer, Det tredje øyet, En natt). Dette er den første julelåten fra Fay, som skriver og produserer musikken sin alene. Respekt <3

 

iris «creature»

Årets Urørt-vinner Vilde Iris Hartveit Kolltveit har allerede 10 slipp på diskografien via MADE Records. Her med en svevende, stilig skapning som bør passe allehelgensaften-nach.

 

Mileo feat. Madcon «Dead»

Gladlåt fra norsk-australieren, via hjelp fra veteranduoen til Tshawe og Yosef. Mileo på beaten selv <$!

 

JNS feat. JR Writer «Dipset 05»

Denne vil gi hip-hop-nerds blod i bamsen. #hvisdeterlovåsi  Åpningssporet på albumet Blå er en hyllest til New York-gruppen The Diplomats alias Dipset som herjet på 00-tallet. Artig nok med Dipset-medlemmet JR Writer som gjest. Platen har også med – blant andre – Larsiveli, Martin Hazy og OnklP.

 

HALIE «Good Kids»

Ikke kall det et comeback, men Hannah er tilbake med en tøff låt – med en stor bolle sass! Flinkisen har laget sangen med Martin Wright Thorsen og Emanuel Abrahamsson.

 

Honningbarna «Jeg hører»

Unge veteraner! Kristiansands feteste band spisser ørene på nådeløs banger. Produsert av norsk rocks store O.G. Erlend Mokkelbost.

Skal du på halloween-kino i helgen?

730.no anmelder ny norsk skrekkfilm

Les mer