Hopp til hovedinnhold
norsk musikk 730no tyr oscar blesson
Tyr og Oscar Blesson

Norsk musikk: Topp 7 nye låter fra Norges land

God fredag!

730.no styrer unna nesten alle julelåtene og kuraterer dette utvalget av kliss ny og ganske ny norsk musikk.

Vi ønsker dere alle dog en god jul. Snart!

Oscar Blesson med Tyr «dum dum shawty!»

– Jeg bytter en bitch inn sånn som Oslo bytter en årstid 🥹❤️ Lowkey anthem som er highkey nok for klubben 🍾 Oscar Blesson er ute med vi blør i kor.dlux med fire nye låter. I tillegg til denne dumme slæpperen med Tyr – produsert av Sito, Lars, Mars og Sjur Folgerø – får du også blant annet «2 spørsmål» med Arif.


Mer norsk musikk: Til 730.no: – Jeg vil ikke miste flere venner


 

Lars Vaular med KAMARA «Fatboy Slim»

– Håpet e tent på min side av ting, ingenting e glemt, eg har risset det inn… Lars slipper ikke bare én, men to låter i dag. Og – atpåtil – annonserer at det kommer album allerede i januar! Med seg på det har han også KAMARA på et par låter, blant annet denne tente singelen 🔥 Ringreven fra Bergen sier det er en feelgood-låt, som han gjerne kunne brukt som gjennomgående tema om han fikk ansvar for den neste OL-seremonien. Referansene om å ha kommet en lang vei kan trekkes til OL-ilden. Vi gleder oss til albumet! Produsert av Geir Øivind Hvidsten.

 

 

Daniel Kvammen «Vikla inn i kvite spor»

– Den e skulle bli traff aldri den e va, men i ei julenatt skinn barnetrue klart… ⭐️ Daniel har denne høsten vært i ulveklær. På ekte, han var ulven i Maskorama. Absurd nok. Men nå er han altså tilbake til seg selv, med en nedpå og behagelig julelåt. Geilo-mannen mimrer tilbake til barndommen, og hvordan julen var. Skrevet av Daniel, Preben Sælid Andersen og Carl-Viktor Guttormsen. Carl-Viktor har produsert.

 

FLUS med Yosef Wolde-Mariam, Hiwà, Arif & Jae Rashidi «Min tid»

– Noe skjedde med meg da jeg så Yosef i en Bentley… 🥵 Takk til Madcon-Yosef som ga oss NRK-serien FLUS akkompagnert av solide ukentlige norske slipp. Blant annet «Min tid»; en av årets beste norske raplåter. Sistemann, veteranen Jae-R, stjeler showet med gåsehudvers deluxe. Godt hjulpet av en forrykende beat-switch fra maskinen PVCIFY. Gi oss mer slik norsk rap i 2023.


Les også: Torine måtte avruses som baby: – Jeg vet ikke hvorfor jeg ler, men det er sånn jeg håndterer livet


 

 

Hobbel «Believe It»

– But how can you say that I won’t be needed, no I don’t believe it / when all I wanna do, I want to keep you… Bodø-kvintetten Hobbel, med Sara Hobbelstad i spissen serverer en melankolsk indie-låt akkurat slik vi ønsker oss. Og vokalen til Sara passer både sounden og låta perfekt. Skrevet av Sara, produsert av Martin Bowitz.

 

Hjorterud Allé «PROJECT X»

– Baby, gå low for meg… Freidig og tørst party-anthem signert Hjorterud Allé med ønske om mer sprit. PS: Ikke sov på den ville, nyklassiske festfilmen Project X.

 

William Gamborg «Ingen er som deg – akustisk»

🥹❤️ Stemmeprakten til William får skinne ekstra på denne akustiske versjonen av hans ferske perle. Kun akkompagnert av en kassegitar. Likevel lyder det storslagent. Tenk å få denne låten sunget til seg?

 

Oky «LUCKY LUKE»

– Øyer på meg ja som Fendi wow / de hata på meg men de blir friendly nå / eg legge det bak tenke fremtid nå… Stavanger-gutten Oky returnerer med mat ♨️ Nærmere bestemt videoen til «LUCKY LUKE», produsert av Xanne. Videoen er laget av Bambus.

Mer norsk musikk: Disse låtene brukes mest på Tinder i Norge 🇳🇴


Twitter minnes Vågard Unstad ❤️

Les mer