Hopp til hovedinnhold
Norsk musikk representert ved Kapteinen - her med en av hans favoritthøner (Instagram/kapteinen)
Norsk musikk representert ved Kapteinen - her med en av hans favoritthøner (Instagram/kapteinen)

Topp 7 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk sammen med sommer og sol.

Og en del spredte byger og brått 15 grader kaldere i løpet av 15 minutter. Men det er a-okay!

730.no satt oppe i natt og sonderte norsk musikk-terrenget og luket ut disse kliss nye godbitene fra kongeriket Norge.

Kapteinen «Abstinenser»

«Går rundt med plaster midt på brystet mitt som ingen ser / og det gjør vondt når jeg ler.» 💔💔💔 Hjertesmerte grunnet kjærlighet som har gått skeis er skikkelig shitty. Spesielt om sommeren. Men selv om denne singer-songwriter-produsent-flinkisen fra Stavanger er trist, klarer han å gi sangen en lystig vri. Det skader ikke at Kjell Øverland, som han egentlig heter, skrev låten med hjertesorgveteranen Maria Mena og Anders Nilsen. PS: Kapteinen kan man treffe under hans smittevernvennlige bobiltur Oslo-Stavanger-Bergen mellom 8-16. juli.

 

Myra «Hundre»

Det er en stund siden Regina Tucker postet «Hold An» på SoundCloud og ble kjent som Myra. Her serverer superkvinnen fra Bergen smukk feel-good ish signert SkirmisherBeats og Chris Lee.

 

SKAAR «A Little Quiet»

Ikke en remix til «Quiet», men en ny versjon sett fra et nytt perspektiv. Nedstrippet og vakkert, i musikalsk regi ved Askjell.

Sjekk ut den første versjonen av sangen her.

 

Snow Boyz «Elsker meg»

Snø i juli! Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p teamer opp med produsent- og låtskriver-duoen HÅWK og Hef Augusto, som velsigner dem med en stilig beat. Låten går ut til alle kvinnene de elsker <3

 

RebMoe «Undercover Lover»

Rebecca Sophia Moe alias RebMoe har nylig sluppet musikk med Tiësto og norsk musikk med Pasha og Coucheron. Her går hun undercover alene og slipper singelen selv. Labelen står oppført som RebMoe dont got no labelz. Sjekk ut musikkvideoen til hennes «Basement Party» her.

 

Seeb x Julie Bergan «Don’t You Wanna Play?»

La oss ikke overtenke! Enkelt og klokt budskap fra Julie, Simen og Espen. Den sistnevnte duoen får her produsenthjelp fra kid joki alias Joakim Haukaas 💫

 

Icy Arn x Plaster på såret «Chico»

Kjartan Lauritzen er ikke den eneste norsk-islandske artisten fra Vestlandet som får hjertene våre til å dunke ekstra hardt, skrev 730.no i 2018. Det gjelder fortsatt. Her teamer han opp med Plaster på såret alias Halvard Ivarjord og Åsmund Ivarjord.

 

FWA «There For You»

Frida Amundsen er en veteran innen norsk musikk. Nå har hun tatt navnet NWA FWA – med W for Waage. Debuten til hennes nye alias har blitt en både øm og skjønn sang om en viss person som Vaksdal-talentet skulle ønske var der for henne.

 

Sahara x Fekadu med Chala Teferi «Fuck Off»

Allergisk mot blakk. De unge gateflammene Sahara x Fekadu fra Bergen-kollektivet BIIVIIBE teamer her opp med tungvekteren Chala Teferi og serverer mat 😤 Video laget av nisju, som også videoen til nyklassikeren «Lil Homie».

Se også:

730.no anmelder Netflix’ nye MGP-komedie

Facebook stenger sin TikTok-konkurrent, satser på Instagram Reels

Les mer