Hopp til hovedinnhold
Synne Vo Lykke Te merch 730no norsk musikk
Synne Vo serverer ny norsk musikk + merch 💖❤️ (Instagram/egersynnevo)

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk-fredag!

Vel overstått feiring av Jesus Kristus som svevet opp til himmelen (40 dager etter sin oppstandelse) 🤍 Nå er det duket for kliss ny norsk musikk. Cezinando er endelig ute med Samtidig: Her snakker han om sitt lekre slipp (og ja, tyverismellen)

Nedenfor er to håndfuller med singler kuratert av 730.no. God helg!

 

Ari Bajgora & Peder Nord «Thorvald Meyers Sønner»

Klosser og lægs stables på Løkka 📈 Ari Bajgora er tilbake og tar med seg debutanten Peder Nord – som drikker bare øl og vann, men lever for brus. Flinke fyrer 🔥 Ficy på beaten. Bli med til Sannergata og Thorvald Meyers gate via levende bilder fra Lumo Polar, Noah X og Shotsbyabdu.

Synne Vo «Lykke te»

– Lykke te med alt i livet, lykke te med planan dine, lykke te med alt som skal skje… Hitalarm! Synne Vorkinn alias Synne Vo har for lengst bevist at hun er en av våre mest spennende popstjerneskudd. Denne er kanskje hennes mest umiddelbare og fengende bop hittil. Synnes særpreg vises frem i form av både stemmen og den rå Lesja-dialekten 🤩 Låten er skrevet av Synne, Helge Moen og Jim Bergsted alias duoen tobago. Produsert av sistnevnte og Markus Vikstedt.

 

Chris Abolade «Et brev»

Ser du står på kanten nå / trenger du å prate med noen… Abbo, som nærmer seg debutalbumet, roer det nå ned med en ballade. Temaet er å være vitne til at en venn slåss mot seg selv og sine indre demoner. – Det er snakk om et nivå som begynner å bli ubehagelig for personen og alle de rundt som er glad i han, forteller Chris. – Det har gått fra en liten depresjon til å bli alvorlige selvmordstanker. Alt han han gjør for seg selv blir bare mørkere og mørkere. Som en venn, så vet jeg at kompisen min gråter på kveldene og skriver mørke tanker ned på et papir, og jeg vet at om jeg ser dette papiret, så er det hele over, avslutter han 🤍 «Et brev» er produsert av Benjamin Pinkus og Lars Kristian Rosness.

 

IMERIKA feat. Andreyun og Hanne Mjøen «DO YOU WANNA PARTY?»

Do you wanna party with me, dance with my depression and me / swear I’ll be a kick in the teeth… Hva hjelper hvis du er på ditt mørkeste, og er festbrems for deg selv? Vennene dine, som vil ha deg med på fest, vel! Med seg på låten har Erika Dahlen alias IMERIKA vennene sine Hanne og Andreyun. En trio med hver sine unik stil som passer ypperlig sammen. Denne kan du trygt ta med deg på vors. Skrevet av Erika, Hanne Mjøen, Robert Andre Pei Johnsen alias Andreyun og Sondre Mjåland. Produsert av Sondre.

 

Natnael «D R Nice»

Uansett hvor enn jeg går, er du den jeg tenker på / gi meg mer, baby, det er lov, for du er crazy fin som få… Jaggu har Natnael fått klarert bruk av deler av den 20 år gamle slageren «Dilemma» med Nelly og Kelly Rowland. Oslo-talentet vet hvordan han lage fortryllende R&B, og med denne deilige viben følger han det godt opp 🔥 Temaet er å fange oppmerksomheten til en jente. Noe som fort kan bli soundtracket til årets sommerflørt. Skrevet av Natnael Niguse og Chrisander Rønneseth. Produsert av Pluto. PS: Aldri glem hans perfekte «KL.5».

Se videoen til «Dilemma» med Nelly og Kelly – og hør versjonen til Adrian Sellevol – her

 

Ulrikke «Talk To Me»

Talk to me, tell me everything I don´t wanna hear / tell me all the details, the hurtful truth, baby… Ulrikke Brandstorp er ikke bare å finne på Mamma Mia-scenen om dagen, hun har også forlovet seg 💍 I tillegg har hun tid til å lage popperler om å ville bli veldig godt kjent med noen. Hun vil naturligvis vite alt. Ganske ulik «Attention», og det er med å vise hvor bredt spekter hun har. Skrevet med og produsert av powerduoen Jim Bergsted og Helge Moen alias tobago.

 

Amara «04:25 (Live fra Santa Monica)»

Den siste låten på ferske Kognitiv dissonans får en akustisk remix og levende live-bilder fra Santa Monica utenfor Los Angeles via regissør Mathias Normann. Sjekk ut Adrian Amara med Andreas Bache-Wiig på gitar i California nedenfor.

Les også: Amara stod ved Gunna, Lil Baby og Kodak Black rett før Kodak ble skutt utenfor Justin Bieber-festen

 

L.U:N.A med Jonas Benyoub «95»

Mia Roussel alias L.U:N.A har lenge vært et spennende norsk artistnavn. Med denne låten får hun igjen vist hvorfor. Ikke bare bytter bergenseren mellom å synge norsk og fransk, hun har en drømmende stemme og beviser at hun er en dyktig låtskriver. Alsidige Jonas Benyoub passer godt inn som gjest, og flekser også med fransk. Nyd! Skrevet av L.U:N.A og Jonas. Produsert av Leo Roussel.

 

Rambow med Monir Baws «Ooh Wee»

Simon Tedros Negash alias Rambow er tydeligvis klar for sommer. Furuset-rapperen skrur i alle fall opp tempoet og holder det lystig med fetteren sin MB alias T Section-aktuelle Monir Baws. Produsert av Levanto. Fun fact: Låten er oppkalt etter og inspirert av «Ooh Wee» med Mark Ronson, Nate Dogg og Ghostface Killah fra 2003 – året Rambow ble født 💫

Throwback: «Ooh Wee»

 

Marcus & Martinus «When All the Lights Go Out»

02-erne fra Trofors vant nettopp svenske Maskorama alias Masked Singer Sverige 💫 Sveip nedenfor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

De tente tvillingene følger opp seieren med en svulstig, retro-aktig pop-bop produsert av Herman Gardarfve. Håper The Weeknd blir med på remixen!

 

Ane.Fin «Stay Anyway»

I can’t say that I’ll love you forever, but I can’t believe I won’t / say you will stay anyway… Det er mye vi ikke vet, og alt trenger vi ikke nødvendigvis å vite. For eksempel kan du mene «oss to for alltid» når du sier det, men så kan fremtiden vise noe annet. En nedpå, sårbar låt fra Horten-jenta Ane Finstad. Skrevet med og produsert av Carl-Viktor Guttormsen.

 

INGEBORG «Sees snart igjen»

Vi sees snart igjen, og jeg håper at du kjenner alle tankene jeg sender… Ingeborg Walther både trollbandt og bergtok TV-Norge med stemmen sin i Stjernekamp og Maskorama. Denne låten har hun holdt for seg selv i to år, men deler den heldigvis nå. Etter at noen som har hele livet foran seg velger å avslutte det, sitter man igjen med et stort sjokk. Hun håper denne låten kan være til hjelp for andre som har mistet noen de er glad i. Skrevet med Svein Hermansen og Mathias Bodin. Produsert av Mathias.

Mer norsk musikk: Amanda Tenfjord med bra planer

Annonse: Stavernfestivalen er tilbake – se hvem som spiller 🤩

Les mer