Hopp til hovedinnhold
norsk musikk Broiler Kamelen Emma Steinbakken BAP 730no
Ny norsk musikk: Emma Steinbakken x Broiler x Slim Kamel (NMG/G-Huset/KingPin/Sony)

Norsk musikk for sensommeren: Topp 6 nye slipp

Norsk musikk-fredag!

Hallo! Tenk at vi allerede snuser på august? Ikke greit. Men sommeren er ikke over ennå – og her har vi kliss ny – og nesten kliss ny – norsk musikk som holder det lyst. Du får også en dansk bonus fra dronning Tessa om fenomenet engangspikker.

Vennligst ha en herlig siste julihelg! Tusen takk for at du leser ☀️

Broiler, Kamelen & Emma Steinbakken «BAP»

– Hon e flott, hon har former og kommar fra Stovner / det e varmt, det e sommer og festen på Frogner… Skamløssssst danseanthem ❗️ Kamelen og Broiler hadde nylig en session i Ålesund hvor de kokte sammen en frekk bop. Etter at Emma velsignet låten med sin magi var den komplett. Du trenger ikke klisterhjerne for at denne setter seg brennkvikt. Skrevet av Mikkel Christiansen og Simen Auke alias Broiler, Marcus Møll Mosele alias Slim Kamel og Emma Steinbakken – som er tilfreds med sitt virkelige navn. Produsert av Broiler og gladgutta Christoffer Huse og Trond Opsahl.

PS: Broiler har balletak på Norges land sammen med Sofiloud: OMG!

 

Röyksopp feat. Astrid S «Let’s Get It Righ»

– Let’s get it right, don’t worry / we’re getting it on now, no need to hurry… Röyksopp fortsetter å samarbeide med Astrid S, og serverer nå en låt som skapt for en drømmende sensommer. Svein Berge og Torbjørn Brundtland opprettholder sitt klassiske sound, samtidig som de også er på en litt ny vibe. Kall det hva du vil, så lenge du kaller det digg. Skrevet og produsert av Röyksopp.

 

MAGNUS feat. Hanne Mjøen «Lovesick»

– You got me lovesick, and I keep waiting for the antidote, for the antidote / I need it in my blood, but is it love or only chemicals… Det er få låter som ikke vil lyde lekre med den drømmende stemmen til Oppdal-jenta Hanne Mjøen. Attpåtil er hun en rå låtskriver. Jamfør denne sangen. Med på laget er britiske MAGNUS, og de har laget den med Euan James Allison og Joel Sjöö fra They Live by Night.

 

Olivia Lobato feat. Ramón «Syrener – Akustisk»

– Ingenting er lenger sant, og det er kanskje like bra / men jeg leter på hvert trikkeplan, jeg gikk på, du gikk av… Apropos råflott samarbeid! Denne svenske perlen får nydelig hjelp av hele Norges Ramón. Han rakk heldigvis å legge til et stilig vers midt i sin første festivalsommer, og det gjør at vi har noe ekstra fint å ta med inn i de resterende sene sommerkveldene. Skrevet av Joakim Buddee, Johanna Frostling, Klara Wörmann og Olivia. Produsert av Joakim.

JESPER, Snow Boyz & BALLTRE «Danse så sweet»

– Jeg går vroom-vroom-vroom / jeg kjører uten kondom… Okay! Lettsindig sommer fra dette laget. Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p alias Snow Boyz teamer opp med Jesper Smith-Meyer og BALLTRE. Feelgood-produsert av veteranen Gaute Ormåsen 🔥 og Lars Horn Lavik.

 

AURORA «A Potion For Love»

– When I lay in your arms, and our worlds can collide into one atmosphere, we are here… Herre min hatt, Aurora Aksnes!  Dette verket ble nesten for meget…. – Forgetting why we fell in love, hurts me the most… 🥺 En nedpå og deilig låt som viser frem stemmen til osingen på ypperste vis. Nydelig skrevet av AURORA og Bastian, produsert av AURORA og Magnus Skylstad.

 

Yoguttene «420YG»

– YG er tilbake vi var vekk i to minutter / livet mitt er $vai mann, aldri vært nykter… Der ja! Bergensrapperne Jenny Skavland, Idol Tone, Handerre Linni og Onge Anka, som har rocket masker i over en dekade, bryter stillheten med ny singel – stilig produsert av Kvam. Få med Migos på remixen?

 

Dansk bonus: Tessa «Engangspik» 🇩🇰

– Jeg kender en engangspik når jeg ser en / og kan spotte to, tre stykker herinde / når jeg rykker videre, så la vær at bli sur / har aldrig været din, det var bare din tur… Tessa alias Theresa Ann Fallesen fra Hundige utenfor København fortsetter å servere slæppers. S/o alle engangspikker ❣️ Produsert av Hooman Beats & LEVON.

Tessa, kom til Norge!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tessa (@tessa_okay)

Norsk musikk og kultur: Vi koste oss glugg af på Stavernfestivalen og tok 73 bilder som vi samler på én side her

Les mer