Hopp til hovedinnhold
B-Boy Myhre 🚗🕹⚡️ (Abdu/Little Big Music)
Ny norsk musikk: B-Boy Myhre 🚗🕹⚡️ (Foto: @shootsbyabduu / Little Big Music)

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk er tilbake!

Neida, norske artister har holdt noenlunde koken i sommer. Men nå begynner det å boble litt ekstra. 730.no serverer disse to heite håndfullene.

B-Boy Myhre med Lars Vaular «GTA»

«Vi kunne gått, kunne sklidd / eller ridd, sikkert tid til en sigg / yo, men vet du hva? GTA»… Benjamin got game! Det er lett å få låtene til denne finurlige Oslo-rapperen på hjernen, og det blir ekstra tent med bidrag fra O.G. Lars Vaular 🔥 Snart slipper B-Boy-en jaggu også sitt debutalbum. Erlend Vikhagen Lyngstad på beaten.

 

Mo Ayn med Jonas Benyoub «Flagget på brystet»

Flott norsk musikk med viktig budskap. «Mangfold og likestilling er viktige verdier for meg. Det norske samfunnet er beriket med et mangfold av forskjellige kulturer, nasjonaliteter og individer», forteller Mo Ayn. «Dette er noe som særlig kommer til uttrykk gjennom idretten og eksempelvis det norske fotballandslaget og publikumet der alle står omforent og samlet med det norske flagget på brystet når Norge spiller kamp. Mitt budskap er at disse verdiprinsippene i enda større grad også skal gjelde i andre deler av samfunnet og at mangfold og inkludering skal sees på som et tydelig ressursmidler for å berike Norge og fremgangen i samfunnet.»

Jonas beskriver låten som en håndhilsen mellom ulike kulturer. «Felleskapet er viktig i en tid som dette, og budskapet i låten er nettopp samhold og det å føle seg hjemme i landet vi er født og oppvokst i. Uavhengig av bakgrunn.» ❤️  Produsert av PVCIFY og DJ Fatos.

OPPDATERT: Nå er den sporty videoen her! Regissert av Armand Nasiri.

 

Victoria Nadine «Strangers Again»

Hva gjør du når du blir bombardert av meldinger om å slippe en låt du har teaset på Instagram? Slipper den så klart. Skien-stjernen Victoria Nadine alias Victoria Karlskås Andersen gir oss en råflott ballade som bygger seg opp med nydelige strykere. Ærlig, vi sa at hennes forrige singel kunne vært for et vakkert Disney-soundtrack, men det kan denne også? 🪄 Skrevet av Victoria, Alex Charles, Jim Bergsted og Helge Moen. Produsert av de to sistnevnte; tobago.

Mer norsk musikk: Topp 9 gamle norske musikkvideoer vi aldri glemmer

 

Sigrid «Burning Bridges»

Vi vet at Sigrid Raabe vet å skrive sterke låter. Da er det ekstra godt når hun så grassalt følger opp med denne. En låt hun sier handler om noe av det vanskeligste hun har vært gjennom: Å si at nok er nok, nå er vi ferdig 💔 Det er heldigvis ikke sunnmøringen ❤️ Skrevet av Sigrid, Caroline Ailin og danske Sylvester Sivertsen alias Sly, som òg har produsert.

 

Peder Elias «Hide and Seek»

Det er mange som har vært gjennom mye kjipt, men holdt det for seg selv fordi de at tenker noen har det verre. (Mens andre lirer av seg alt som de selv synes er kjipt sporenstreks.) Popprinsen Peder Elias Eriksrud Kjørholt fra Trondheim har vært gjennom sitt, men har gjort det til en gladlåt. Her blir du neppe fremmed for å ta frem dansefoten. PS: Ikke undergrav følelsene deres <3 Skrevet av Ida Martinsen Botten, Anders Kjær, Sivert Hjeltnes Hagtvet og Peder. Produsert av Anders, Sivert og Peder.

 

Alan Walker feat. Georgia Ku «Don’t You Hold Me Down»

Fana-far teamer opp med britiske Georgia Ku 🐮 Briten har i tillegg til å være artist skrevet utgitte låter for flere stjerner, blant andre Jennifer Lopez og hennes «Cambia el Paso» tidligere år. (Samt Rita Ora, MØ, Iggy Azalea og Anitta.) Den Los Angeles-baserte 28-åringen fra Newcastle velsigner Alan Walkers nye singel med sin stemmeprakt og sang om å ikke helt være klar for et fast forhold. Produsert av Alan med hjelp fra Svidden og Hightower.

Videoen har premiere her straks:

 

Emelie Hollow «Free»

Ås-jenta Emelie slipper endelig debutalbumet sitt! Half The Story er proppfull av perler, blant annet «Free». Kan vi snakke om hvordan hun klarer å få hver eneste låt til å bæres perfekt av sin ekstraordinære stemme? Takk. Skrevet og produsert av Emelie og Eirik Tillerli.

 

Ramón «Sint, såra og sykt sjalu»

Ramón Andresens ærlige tekster går igjen i alle låtene hans, og går hånd i hanske med hans unike sound. Det er kanskje ikke vanskelig å skjønne hva denne låten handler om ut ifra tittelen, men det er lov å være både sint, såra og sykt sjalu. I alle fall en gang i blant. I hvert fall når det ender opp med noe som dette. Skrevet med og produsert av Andreas Bache-Wiig.

 

K Shmurda «Cold Days»

«Ingen i Norge som har min stil / så mye røyk ser ut som en sky»… Rett ut av Romsås. 24-åringen Kisima Ceesay alias K Shmurda holder seg aktiv. I sommer teamet han blant annet opp med Eddy & Zino og Ozzy Blacks. (Se videoen her.) Nå rapper han om kalde dager 🥶 Men pakker det inn varmt via HÅWK, Hef Augusto og Martin Osland.

 

Myra «Svart Lamborghini»

Du får trolig mye oppmerksomhet hvis du puller opp utenfor Egon på Bryggen i Bergen i en Lamborghini? Regina alias Myra er i breial modus og tar det tilbake til gatene på sin nye singel. Produsert av Mats Ronander og Vetle Sigmunstad, som disker opp med en beat-switch underveis.

 

Slæm Dønk med Mr. Pimp-Lotion, Bendik, Vidar Villa og Jesper Jenset «Mango IPA (remix)»

Glad i Mango IPA? Og jenter som ser ut som Dua Lipa? Samma det. Denne funker fjell til vorset deres uansett om du drikker brus eller øl – og samme hvordan jentene ser ut. Originalen snuser på en milli streams, så da var det på tide med en stilig remix med stjernelaget som stiller for Petter Haga alias Slæm Dønk. I musikalsk regi av Coucheron. God helg yo <3

Mer norsk musikk:

Nydelig Gundelach på både norsk og engelsk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer