Hopp til hovedinnhold
Ka-ching (El Papi M.X.)
Ka-ching (El Papi M.X.)

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk har holdt koken i sommer.

Til tross for at flere artister så ut til å ta seg fri.

Men nå er det vel slutt på ferien for de fleste, jamfør økningen av ny norsk musikk.

Vi plukket ut disse låtene som kom i natt.

El Papi med TIX «Igjen og igjen»

«Penger, jeg liker penger / men alt jeg trenger er alkolhol og venner.» Hits på hits, igjen og igjen. Andreas og Ashti alias TIX og El Papi teamer opp og lirer av seg folkelig feel-good-lyrikk over allsangmusikk produsert av papsen. Sertifisert øreorm. El Papi forteller 730.no om suksessen her.

 

Britz «Tay Keith»

«Tay Keith, fuck these n***as up!» Tagline-en til stjerneprodusenten har inspirert Britz, som her er i beistmodus med en ekte raplåt. JNS på beaten. PS: 730.no hadde snikpremiere: Se Haugenstua-guttens nye musikkvideo her!

 

Röyksopp «Alpha Male (Live)»

Oufff. Dette er live-versjon av The Understanding-låten, men fyf så mye mer trøkk enn i originalen. (Hvis det er lov å si trøkk, red.anm.) Njut 10 minutter med lyden av Tromsø-veteranene Svein Berge og Torbjørn Brundtland på scenen. Ikke glem maten Lars Vaular og Röyksopp kokte sammen ifjor: Denne er digg

 

Matilda «Figure It Out»

Hvordan finne den beste balansen i livet? Spesielt når man sjonglerer tilværelsen med en angivelig bedre halvdel. Dette er en evig jakt, også for Matilda Gressberg, som her har skrevet og produsert sammen med Kris alias Kristoffer Tømmerbakke.

 

JNS «ROCHEFORT 10»

Rapper-singer-songwriter JNS tok en Taylor Swift og spilte inn album hjemme i COVID-19-karantene. Resultatet, som har fått det passende navnet PANDEMISOMMER, kom i dag. Fun fact: Settet til Hamar-far har med en låt som heter «MYSER SOM JAMES FRANCO».

 

Lotte «5 Years»

Singer-songwriteren fra Jessheim, Lotte Kjos Soll (som er sykepleierheltinne om dagen), har laget denne med Henrik Haraldsen Sveen alias Henrik the Artist 🤩

 

Sondrey «I Know This Much Is True»

Sondre Mulongo Nystrøm alias Sondrey ble introdusert via TV 2-showet The Stream. 94-eren, som er født i Kenya og oppvokst i Øyer i Norge, er utdannet ved Limpi på Lillehammer. Singelen har han skrevet og produsert selv.

 

Tungevaag feat. bby ivy «The Night»

Martin Tungevaag teamer opp med bby ivy alias Ivy Rei alias Viktoria Reitan på en catchy, småstekete godbit. Produsert sammen med Helge Moen og Jim Bergsted.

 

Oral Bee «Tjent noen mill på pant»

Penger på brus. Vi får Nesodden-vibes fra veteranen sammen med den Kristiansand-baserte Molde-produsenten Kholebeatz alias Kristian Hole.

Se også:

9 norske artister deler sine beste festivalminner 😍

Siyabång x 73o.no: Bli med til Urtehagen 😈

Les mer