Hopp til hovedinnhold
norsk musikk girl in red sabrina carpenter You Need Me Now 730no
Sabrina Carpenter (Instagram/sabrinacarpenter)

Norsk musikk-fredag! girl in red feat. Sabrina Carpenter ❤️

Norsk musikk som er kliss ny.

730.no kuraterer sine favoritter innen norsk musikk som kom i natt.

norsk musikk girl in red Too Much IM DOING IT AGAIN BABY

girl in red (Columbia/Sony/Heather Hazzan)

Samtidig som vi teller ned dagene til albumet til Marie ❣️

girl in red feat. Sabrina Carpenter «You Need Me Now?»

– You know who would be really fucking cool on this? Sabrina… Like if we could get Sabrina on this… OMG… Like seriously… Troll i ord for girl in red. Men på en flott måte. Som 730.no allerede har røpet teamer girlboss Marie Ulven opp med Sabrina Carpenter 🌟 Den tidligere Disney-stjernen har spilt i blant annet The Hate U Give og Netflix-filmen Tall Girl, og som singer-songwriter har hun allerede fem album på CV-en. Nordmannen og amerikaneren utfyller hverandre på en tøff måte på sitt store breakup-anthem. – You made heartbreak look elegant, abused me with intelligence I could have sworn you were heaven sent… Albumet I’M DOING IT AGAIN BABY! kommer 12. april ❤️❤️❤️

Produsert av Matias Tellez og girl.


Les også: Dove Cameron til 730.no: – girl in red er fantastisk…


girl gjester podcasten til 730.no. Hør nedenfor!

 

 

Kamelen & Broiler «Amok»

– 🤯🍾👿💀💔🐗🙏🧌💥😵 💫…. Marcus og hans nye tjommis Simen og Mikkel alias Mio har bokstavelig funnet tonen. Mens «Mujaffa» koser seg i topp 20 på Spotify, går trioen hardt i malingen på en ny wild dansebanger.

 

Gabrielle «Operahuset»

– Men no må eg brenne hele operahuset ned… Snart kommer det femte albumet til Gabrielle, og med på det er denne balladen om hvor mye en relasjon med et menneske kan påvirke følelser og tanker rundt for eksempel et sted. Men det kan like gjerne være mat og musikk. Vi er glade for at bergenseren ga plass til hvertfall denne balladen på albumet, og venter samtidig spent på resten. Skrevet og produsert av Gabrielle Leithaug, Ole Torjus Hofvind og Syver Storskogen.

 

Natnael «D R Nice»

– Når alle damer sier prateprat, så sitter du bare og ser søt ut, d r nice, d r nice, d r nice… Nelly møter Ravi møter Natnael 🥹 Dette er en nostalgitripp i flere retninger, og det er ikke bare fordi vi får litt «Dilemma» og litt «E-ore», men også fordi Natnael først ga ut en tidligere versjon av denne i 2022. Så tok de den ned, men klarte altså ikke legge den helt på hylla. I enda en ny drakt gir han den ut, og det er en låt om å dra i land en så bra og fin dame at det nesten gjør vondt. Skrevet av Natnael Niguse, Chrisander Bo Rønneseth og Ivar Christian Johansen. Produsert av Pluto.

 

Medina med Julie Bergan «Danser for mig selv»

– For du vet jeg kommer hjem og vi har hverandre / Du vet jeg danser for meg selv, ikke for noen andre… Julie er i sin 2000 eurodance-æra, og hun surfer HELDIGVIS videre på denne bølgen. Med den danske legenden Medina. Husker dere «Kun for mig» fra 2009? JEPP, det er den Medina. Dette er også stort for Julie, som har lagt ut en story time på TikTok om hvor fan hun har vært av henne, veldig lenge. Rett og slett en banger, om hvor trygge man kan være på hverandre når man er ute, for dere vet dere har hverandre <3 Skrevet av Celine Svanbäck, Jeppe London, Medina, Synne Vo og Julie. Produsert av Jeppe.

Bausa & Coucheron «Ung og dum»

– Fortsatt ung, fortsatt dum / gjett hva, lommeboka er fortsatt tung… Brødrene Bausa alias Edvard Bræin Groth, Philip Bergenstjerna og Fredrik Von Krogh (dyre navn) har ikke sluppet noe på en stund. Men i allerede i april kommer albumet. Første singel har blitt en smørblid og dunder affære som gir sommer ☀️ I musikalsk regi av voksne og smarte Coucheron.

 

Regnvær «Gutta gråt ikke»

– Æ slipp ingen inn, det vi va forsvinn, men æ gråt ikke / nei æ gråt ikke, gutta gråt ikke… Er det egentlig sånn at gutter ikke gråter? Bodø-kvintetten varmer opp til debutalbumet sitt med denne nære og genuine låten hvor vokalist Kristian Steffensen synger nydelig om at man kan være lei seg i blant, og at man da må huske å åpne seg til de rundt seg. Skrevet av bandets Kristian, Joachim Schmidt, Jonas Lind, Ruben Martinius Skorstad og Øyvind Skjervold. Bandet selv har produsert.

 

Vidar Villa «Vil du ligge»

– Vil du ligge med meg da, om sannheten skal frem…? Det er lett å tenke at du ikke hadde endret deg for noen, men hva om du føler du ikke når frem? Det gir kanskje litt pick me-vibes å gjøre og si alt du tenker er rett for å få den andre parten til å ligge med deg. Men hei; dette blir jo fort en allsanglåt på vors ☺️ Også litt fordi mange kan kjenne seg litt igjen. Skrevet av Eric Amarillo, Jonas Thomassen, Mathias Nilsen og Vidar Andre Mohaugen alias Vidar Villa. Mathias har produsert.

 

Marion Woodseth «Sjå på deg sjøl»

– Strømmane førte deg te havet, du trengte kanskje finna svar… En drømmende og sår låt, om nettopp å ikke slutte å drømme. For det er viktig å spørre en ekstra gang, eller si fra en ekstra gang. Både om det er noe du selv sitter inne med, eller om du tror noen rundt deg sitter inne med noe. Det er som Marion selv sier ofte lettere å finne løsninger for alle andre enn seg selv. Skrevet og produsert av Marion Skogseth Bjørsvik og Alf Vaksdal.

 

brenn. «Den følelsen»

– Der var den igjen, den følelsen / den slår meg i magen, den følelsen… Nå er det over to år siden vi har hørt noe fra duoen fra Skedsmokorset og Lørenskog, så det er deilig å ha dem tilbake. brenn. – eller Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen – har for lengst vist oss at de både fenger og treffer med de hardtslående låtene. Litt cheesy uttrykk? Det er godt å få satt ord på noe så hardt som å miste en som står deg nær. Et hardt slag i magen. Skrevet av Edvard og Thorleif Bratval, produsert av Hans Olav Settem og Milton Von Krogh.

 

Han Helge & Han Håkon «Snøscooterfest»

– Scooterdressen e med, alle e invitert / Drikke mye, drikke mer, drikke alltid mest, når vi e på en snøscooterfest… Afterski i påsken? Ta med dere denne, bare ikke drikk mens dere kjører scooter. Nordnorske fester kan være litt meget, men hvem skulle ikke ønske de var med på en snøscooterfest nå? Med joiking og referanser til Hagle, både melodisk og i teksten, er det ingen i distrikts-Norge som ikke kjenner at denne glir rett hjem? Skrevet og produsert av Helge Moen og Håkon Guttormsen alias Han Helge & Han Håkon.

Følg 730.no på TikTok og Instagram og X og Snapchat og Facebook


Mer norsk musikk: – Cely kommer inn i gamet – uten kondom 🇨🇴🇳🇴

Les mer