Hopp til hovedinnhold
Yomi teamer opp med Isah (Warner)
Yomi feat. Isah (Warner)

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk lyser opp høsten.

730.no satt oppe i natt og hørte gjennom alle slipp – og her samler vi som vanlig et utvalg.

Hygg deg + vennligst ha en god og smittefri helg!

Yomi med Isah «Lightskin»

Digg norsk karamell/sjokolade-R&B via Oslo og Stavanger 💫 Den fortsatt bare 18 år gamle Stovner-gullgutten Yomi og hele Norges Isah teamer opp – og de begge sikler på søtsaker. I musikalsk regi ved flinkis SONDRE alias Sondre Haftorsen, som nå er topp 5 i Tyskland med Delara og Loredana.

 

Martin Hazy med Breveglieri «Best for meg»

Dårlig Vane-medlemmet har sluppet musikk gjennom hele året, alene og med andre. Dette er Martin Hazys Sony-debut, som gjestes av Bergen-tjommi Breveglieri. Det lyder som begge er i lystig modus. Marius Hanto på beaten.

 

Broiler feat. Thea Leora «Love Like This»

Smørblid Broiler med den unge veteranen Thea bør kunne bli en stekete favoritt i kongeriket Norge denne helgen. Produsert av mio alias Mikkel Christansen fra Mjøndalen Drammen, med hjelp fra Christoffer Huse og gladgutten Trond Opsahl. Fun fact: Thea Oskarsen, som hun het før, brynte seg på Beyoncé allerede som 16-åring: Se video

 

HAVSUN feat. Jesper Jenset «Company»

Bergen x Molde. Håvard Sundland får godt selskap fra godsnuten Jesper og byr på sakkyndig produsert sexy pop.

 

KAMARA «Sideways»

Den tidligere Årets Urørt-finalisten fra Bergen synger om å trosse forventninger for å våge å følge sine egne drømmer 👑

Skrevet og produsert i samarbeid med MUGISHO, som i sommer hadde Norges flotteste støtte til Black Lives Matter: Se video

 

Synne Vo «Gonna Be Alright»

Kommer Norges neste popstjerne fra Gudbrandsdalen? Den 21 år gamle LIMPI-studenten Synne Vorkinn alias Synne Vo velsigner soundtracket til Børning 3 og forsikrer om at alt ordner seg.

 

brenn. «Gi meg litt fred»

2020 har ikke vært et stort år for ung norsk rock. Men det er noen år siden vi hadde et solid år for norsk rock? Det må gjøres noe med. Heldigvis holder denne tente Lillehammer-duoen med Rémy Malchère og Edvard Smith koken for indierock-sjangeren innen norsk musikk. Deres nye singel er produsert av Preben Sælid Andersen og Bendik Markovic Toming.

 

Eile «Nightfall»

Norsk EDM-pop don’t stop. Eile er ringreven Erik Fjeld; Spellemann-vinneren som har produsert for alt fra Madcon til Marcus & Martinus til Jesper Jenset. Nå er han selv artist. Singelen utgis av den ganske nye norske indielabelen Nerve.

 

VELO med Doni Mula «Albaner»

I forrige måned teamet VELO opp med fire profilerte rappere på «Tiki Taka Norge (Remix)». Nå holder Oslo-gutten det nede for Albania sammen med Sandefjords store sønn Doni Mula. (Som også er aktuell med Klaus Perry.) Dio Mudara på beaten.

 

AVGVSTVS «Ta det pent»

I sommer var AVGVSTVS alias Haus Augustus Pünther majestetisk – og dyr – med KingSkurkOne. Nå er han litt mer ydmyk. Men bare litt… Produsert av Lars Christian Fredlund.

 

HIMLA «Livet på stell»

Alle vil at det skal se ut som om de har livet på stell. Men kanskje de ikke har det lell? Vi har allerede kalt Ingrid Frøsland Rekstad alias HIMLA for sørlandets svar på Veronica Maggio møter No. 4 møter Haim – og det klinger så godt at vi gjør det igjen <3

Ikke sov på denne: Smellvakkert fra Sval og kjæresten

Fuck korona: 9 norske artister deler sine beste festivalminner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer