Hopp til hovedinnhold
FELIX SANDMAN og Astrid S (Artist House/TEN, Janne Rugland/Universal)
FELIX SANDMAN og Astrid S (Artist House/TEN, Janne Rugland/Universal)

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk 🇳🇴

Nordmenn elsker ferie, og selv om det er en uke til jul, er mange artister i hvilemodus. Det er i alle fall mindre ny norsk musikk enn vanlig. Men! Det er likevel mer enn nok av lekre slipp på tampen av fæle 2020.

Her plukker to de to flotteste håndfullene.

FELIX SANDMAN feat. Astrid S «RELATIONS»

En av Norges favoritter fra vårt kjære naboland er tilbake i Hjem til jul sesong 2. I tillegg har han fått med seg hele Norges favoritt (og gjestefavoritt) Astrid S på denne supersøte, lystige låten. En særdeles fin relasjon, selv om de synger at det ikke nødvendigvis er tilfellet. Felix og Astrid har skrevet sammen med Wilhelm Börjesson og Jakob Redtzer, som også har produsert. (PS: Ja, svensken skriver fornavnet og etternavnet sitt med STORE BOKSTAVER 😎)

 

Una Sand «Lose You»

Faren til Una fikk nylig hjerneslag, noe hun synger om på sin nye singel. Det hele endte godt, men opplevelsen gjorde sterkt inntrykk på Oslo-artisten, som kort tid etter begynte å studere sykepleie – ved siden av musikken. Den vakre låten har hun laget med Suzana Marie Costa Johansen og Vegard Hurum. NM i kjut coverbilde ♥️

 

Isah «2 glass»

Et par glass hjemme istedenfor på fest kan være klokt. Og kos. Etter sin retro-pop-bop «Blitz» – som fikk en av årets heftigste norske musikkvideoer – tar hele Norges Stavangers-favoritt det nærmere sounden vi først ble kjent med. Selvsagt med lekker vokalfest deluxe 🌹 Kyndig c0-skrevet og produsert av Benjie alias Benjamin Pedersen.

 

Cham Léon «two»

Stjerneskuddet Sondre Paalgard fra Oslo fortsetter å telle ned. Hans tredje singel handler om å ikke strekke helt til for hverken seg selv eller andre. Fortsatt vakker pop, denne gangen litt mer nedpå. Sondre har også denne gangen fått med seg arbeidsjernet Henrik the Artist som låtskriver og produsent.

 

Eirik Aas «Noka 3210»

«Du kan skru klokken tilbake i tid / men den tiden er forbi.» Sånn er livet. Og den tidligere Hester V75-frontmannen vet. Men ngl, Nokia 3210 fra 1999 er den feteste telefonen noensinne 🔥

Heisann

Den musikalske regien er ved Vetle Junker, Henrik the Artist og Njål Paulsberg.

 

E.F «Homies»

«Fullt av fake hjerter som det er IG» 💔  Her har du en sulten nykommer fra Grünerløkka i Oslo som gjør sin melodiske ting. Låten er produsert av LXCID mens videoen er laget av ASAP Visuals.

https://youtu.be/f11wilyVr1o

 

ISÁK «Son»

Ja takk til mer samisk musikk. Nedenfor kan du se lyric-videoen til ISÁKs nye singel. Den 22 år gamle Stjernekamp-vinneren Ella Marie Hætta Isaksen fra Tana i Øst-Finnmark og hennes partnere Aleksander Kostopoulos og James Daniel Njie Eriksen drar på norgesturné i februar 💜 Gitt at folk roer ned spredningen av rona.

 

Basmo Fam med Spicyboi Thvndx «Giker»

«Jeg vil smelte i deg som smør…» Familien Basmo alias Amund og Eirik teamer opp med den fjonge Oslo/Ås-gutten Spicyboi Thvndx alias Thandobuntu og serverer en sedatert, brunstig vibe <3

 

Emelie Hollow «Me»

Ås-jenta har muligens en av landets mest unike stemmer. Singelen – den fjerde i rekken i år – er en perle av en poplåt. Den røde tråden er å huske hvem man er. Emelie har fått med seg Lars Rosness på låtskriving og produksjon. Fun fact: Emelie hjalp nettopp Victoria Nadine å få førsteplassen i Norge med denne sertifiserte smashen. Denne låten er også med i Hjem til jul sesong 2.

Mer norsk musikk:

Elise Eriksen (17) møtte Rihanna og Beyoncé som barn: Nå er hun selv artist

Stig Brenner alias Unge Ferrari: Ikke sov på denne nye svisken

Karpe om Mustafa: – Jeg tror ikke Norge vil dette

Les mer