Hopp til hovedinnhold
Girl In Red alias Marie Ulven (Instagram/girlinred)
Girl In Red alias Marie Ulven (Instagram/girlinred)

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk <3

Ærlig, akkurat denne uken var ikke gigantisk for norsk musikk. Men 730.no serverer noen kliss nye svisker – og et par helt okay sanger 🙂

God helg, godsnuter!

girl in red «Body and Mind»

Marie Ulven har fans over hele verdenen som nå er lykkelige over at debutalbumet if i could make it go quiet endelig er her. På denne godbiten reflekterer Horten-jenta over kropp og sjel – og tilværelsen – lekkert innpakket sammen med produsent Matias Tellez. «I’ve been in the deep end since I realized, there is a difference between body and mind / I’ve been at my lowest for the longest time, knowing my existence is not one of a kind» 🌹

På mandag gjester girl in red The Tonight Show med Jimmy Fallon!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

Ina Wroldsen «Fires»

Lit! Hele Norges pop-queen Ina leverer et tent anthem hvor hun fyrer opp sin indre flamme og lyser opp i mørket. Produsert av Edvard Førre Erfjord.

 

donkeyboy «Kentucky»

Eselgutt er tilbake! Popkvartetten donkeyboy med brødrene Cato og Kent Sundberg i spissen, har hold på i over en dekade. Snart fem år etter sitt forrige album gjør drammenserne comeback via en rundreise i De forente stater. Nærmere bestemt Kentucky og New Orleans – med en tur innom California. Produsert av Cato og Kent.

OPPDATERT: Her er videoen:

Kantona «Date»

Debutprosjekt rett ut av Sørreisa! Duoen bestående av Frode Larsen og Kristian Olstad har jobbet med Langt å gå for en bomtur siden de startet bandet. «Date» er en stilig, elektronisk-ish R&B-perle som fortjener å bli spilt flittig. Skrevet og produsert av Kantona.

 

Sara & Arash «Mastam»

Mastam betyr «jeg er full» på farsi, eller «full på kjærlighet», om du vil. Det sørlandske søskenparet ønsker å minne om de gode følelsene man kan få av konserter, folkemengder og av å se hverandre. Sukk! 💔 Men de nailer det ❤️ Skrevet og produsert av duoen med Mustafa Asaad, Eivind Helgerød, Morten Martens og Poppa Lars.

 

dePresno «Nordnes»

Det stemmer. Nordnes i Bergen som huser både Akvariet og USF Verftet. Bjarte synger om å ikke alltid se sine nære omgivelser. Her demonstrerer flinkisen, som også vist i NRK-showet De neste, at vokalen hans bærer slike låter eksepsjonelt fint. Skrevet av Bjarte de Presno Borthem, Askjell Solstrand og Henry Bill. Produsert av Bjarte og Askjell, Magnus Skylstad og Gudmund Guren.

 

Doni Mula «Mere»

Mye vil ha mer 😤 Sandefjord-rapperen holder det hardt via Kosovo, produsert av P-P-Palme. Videoen er regissert av Enis Nishori.

 

Morgan Sulele «Danse med meg selv»

Ikke vaksinert (ennå)? Hvis du vil ha en garantert koronafri kveld, gjør som Magnus Clausen alias Morgan og dans med deg selv. «Det er ingen som kan danse sånn som meg / det er ingen som kan løfte gulvet sånn som meg.» Okayyy. Vi er spent på musikkvideoen din, bro 🕺🏻✨ Produsert av Jesper Borgen og Henning Olerud.

 

Dia «The Girl Who Won’t Come Out»

Debut med gåsehud-garanti? Dia, som egentlig heter Ida Andenæs-Låg, serverer i alle fall en nydelig låt og setter lista høyt for sine fremtidige slipp. Laget med Magnus Bertelsen, Espen Fjeld og Vebjørn Jernberg.

 

Eben Jr. med Britz «Super Mario»

Den følelsen. Hvilken da? Super Mario-følelsen! Mario har vært med i over 200 spill og er en ekte ledge. Afrobeat-ringreven Ebenezer alias Eben teamer opp med Britz på vokal og Kastel på beaten.

 

Slopes «Prove Them Wrong»

Singelen skrev vi om i forrige uke, men nå er de lekre, levende bildene her. Dag Holtan-Hartwig fra Skinny Days, som solodebuterer som Slopes, gir alt i den dramatiske snutten. Bokstavelig talt! 🥶 Regissert av Doan M. Nguyễn.

Mer norsk musikk:

Horten-jente på Forbes-liste 🔥

Les mer