Hopp til hovedinnhold
Isah med another one (Instagram/lilleisah)
Isah med another one (Instagram/lilleisah)

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk i varmen.

Det er hett i store deler av kongeriket, og det blir ikke kjøligere med disse nye låtene. Noen av dem er i alle fall ganske gode.

Vi plukket ut to håndfuller fra dagens dose ny norsk musikk. God helg! Drikk mye vann. Vask fortsatt hendene. Ikke vær rasist. Elsk deg selv og hvem du vil.

Isah «Drukne»

Enda en! Ingen lager norsk R&B som denne 99-eren fra Stavanger. Her med rålekker produksjon fra Mogilla og Pluto. Hold pusten og njut.

 

Erik og Kriss med Jaa9 & Ari Bajgora «Krenka»

Noen blir kanskje krenket av at Jaa9 fra Jaa9 & OnklP teamer opp med Erik og Kriss. Men dette har blitt mer catchy ish enn eventuelle hatere trolig tror. Kriss på beaten. Fasade del 3 har også med Cherie Mwangi og ZadeKing.

 

Virkelig «Kelneren»

Litt deilig, nordnorsk poprock om noe som egentlig er trist? På denne tredje singelen fra det kommende (vanskelige?) andrealbumet synger vokalist Tobias om at det er lettere sagt enn gjort å få til alt man vil i livet. Facts.

 

Kamelen med Gee Dixon «MENY»

NMG/G-Husets fengselsfugl er endelig ute av buret, noe han feirer med et hardt slipp. Marcus teamer opp med den svenske ringreven Gee Dixon, med produksjon fra Herman Borge. (Stockholm-rapperen debuterte med «Gunshotta Blaze» i 2013.)

 

NorthKid «I Don’t Love You»

Så sjukt trist tittel? Men fortvil ei. Verdens nordligste boyband serverer så søte toner at det man glemmer at kjærlighet stort sett er midlertidig. Noen ganger er det meningen. Produsert av Helge Moen og Håkon Mathias Guttormsen.

 

Musti med Jonas Benyoub «woah woah»

På EP-en mellom høyblokkene har den nye Oslo-stjernen Ugbad Yusuf Mustafa alias Musti med blant andre dyktige Jonas Benyoub over musikk fra Tirelli. Musti har mye på hjertet som folk bør få høre.

 

Victoria Nadine «Let Me Down»

Victoria Karlskås Andersen tok en fjerdeplass i Idol som 16-åring. Tre år senere suser Skien-jenta opp som Victoria Nadine – og hun kan kjapt bli hele Norges! Hennes nye jam har skuffelse som rød tråd. Men med en lystig vri. Produsert av Jim Bergsted og Sebastian Aasen.

 

TIX med Morgan Sulele

Smørblid landeplagealarm med over-the-top jovialt Allsang på grensen-aktig refreng ☀️

 

Lil Halima «Friends»

Def Jam Norway’s First Lady tar en uptempo, disco-poppete 180. Superkvinnen fra Troms teamer igjen med sin svenske favorittprodusent Canto, som er i funky modus.

 

Zupermaria «Ingenting er lenger som det var»

Den følelsen av at ting er så bra at det må gå galt… Og så går det galt… Og så er det liksom greit likevel? Ikke overtenk, bare hygg deg med supre Maria Træbakken og hennes musikalske regissør Even Hymer Gillebo.

 

TACOBITCH «Stitch Face»

☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Nytt norsk stilig slipp:

Stiller med kjæresten i musikkvideoen

Les mer