Hopp til hovedinnhold
Kjartanister, reis dere! 🥵 (Playgirl Magazine)
Kjartanister, reis dere! 🥵 (Playgirl Magazine)

Topp 8 norske låter som kom i dag

Norsk musikk-fredag!

Det har åpenbart vært sommerferie i det siste, ettersom vi har fått mindre ny, norsk musikk enn vanlig. Men nå begynner artistene slippe igjen. 730.no velger ut disse kliss nye låtene. God helg <3!

Kjartan Lauritzen «TADA»

«For en tid / ikke kom hit med svart magi» 🤍 Per Àki Sigurdsson Kvikne alias Kjartan Lauritzen fortsetter å sette Balestrand solid på kartet. «TADA», rapperens siste singel før debutalbumet hans kommer i høst, har blitt en smørblid energibombe av en låt. Til glede for kjartanister og alle andre. Det har tross alt vært en tøff tid. Og ja – TADA! – plis få Kjartan Lauritzen tilbake på en scene! Skrevet av Kjartan, produsert av Askjell alias Askjell Solstrand.

 

 

S1Sco med Benny Jamz «Makaveli»

Norge x Danmark 🇳🇴🇩🇰 Skandinavia bør høre mer på hverandres musikk. Norske S1sco og danske Benny Jamz bidrar til dette ved å krysse grensene og blokkere negativitet på sin nye duett. For dem som ikke vet; Benny er storkar i hjemlandet. (600 000 månedlige Spotify-lyttere.) Videoen er laget av Ola Kassen og Bjørn Andersen, mens låten er produsert av Nicki Pooyandeh.

Den maskerte Stovner-prinsen er også aktuell med sydentur med gutta: Se video 

 

Ylva med Stig Brenner alias Unge Ferrari «BLI HER»

Kristiansand x Hamar 💯 Unge Olaisen teamer igjen opp med sin favoritt Stig, og sammen serverer de en ny, veldig følsom perle ❤️🥺 Den digge allsangsfesten er i musikalsk regi ved Benjamin Folkvord Pedersen, Eirik Tirelli og Filip Kollsete.

 

Razika «Mer crazy enn sexy (2018 Outtake)»

Razika har vært et band i over en dekade! I høst feirer de det med å gi ut en jubileumsplate av deres første album Program 91. Der blir det en hel bonusplate med uutgitte låter fra de siste ti årene. Første låt ut er «Mer crazy enn sexy», en ekstremt catchy perle, med masse synth og annet godt, som setter standarden for det vi har i vente. Spennende! Skrevet av Maria Råkil, produsert av Matias Tellez.

Mer norsk musikk: LAUREN teamer opp med Toronto-bestie – se video

 

Hanne Mjøen «Emotional Fever»

Du vet når du i det ene øyeblikket føler deg trygg på en relasjon og at den skal vare evig? Men så skifter den over til å bli noe du vil komme deg fortest mulig unna? En slags følelsesmessig feber. Oppdal-prinsessen Hanne bærer denne elektropopsvisken ekstra godt med sin rå stemme. Hun har skrevet den med Olivia Sebastianelli og Toby Scott, mens sistnevnte har produsert. Låten er akkompagnert av nydelige levende bilder i regi av Anders Skjetnemark og Lars Andre Oskarsen.

 

Young Bear aka Bearson & Young & Sick «Bright Red Lips»

Jakob Bjørn-Hansen fra Midtstuen i Oslo er for lengst best kjent som Bearson. Her teamer den internasjonale, elektroniske artist-produsenten opp med musiker og kunstner Young & Sick alias nederlandske Nick Van Hofwegen via Ultra Records. Prosjektet deres heter Young Bear, og deres lystige, sommerlige, første slipp er preget av knallrød leppestift.

 

PERALTA feat. Lotte «Complicated»

Ja til mer ung, norsk tent rock! Oslo-bandet PERALTA teamer opp med Jessheim-helten Lotte alias Lotte Kjos Sollie og har breialt nok filmet musikkvideoen blant annet på taket til 70 meter høye Radisson Blu Scandinavia Hotel ved Slottsparken i Oslo. De har også fått med mopedgjengen SLAKTERADN 😎 Regien er ved Ola Sollie, mens låten er skrevet av Emil Sollie og Magnus Sander.

 

AURORA «Cure For Me – Acoustic»

Os-godsnutens ferske smash har fått en nedstrippet versjon som på en måte forsterker både hennes nydelig stemme og låtens catchiness. Aurora Aksnes har laget den med Magnus Skylstad og Fredrik Svabø. Originalens musikkvideo er forresten bokstavelig talt eventyrlig: Se her

Mer norsk musikk:

Wow! Morgan Sulele x John Legend

Chris Holsten røper hvem han vil ha som sommerflørt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer