Hopp til hovedinnhold
Norsk musikk og norsk fjord: Kamelen med klassisk whip (Kingpin/NMG/G-Huset/Sony)
Norsk musikk og norsk fjord: Kamelen med klassisk whip (Kingpin/NMG/G-Huset/Sony)

Topp 8 norske låter som kom i dag

Norsk musikk som kan gjøre julen mer gledelig.

Vel overstått julaften – og lykke til i romjulen. Straks er det duket for selveste 2021, som vi tipper vil by på enda mer norsk musikk enn i 2020.

Her har vi plukket ut det beste fra dagens slipp. Njut!

Kamelen «FERRARI»

Laksevåg-lit 🔥 Det ble ingen julelåter fra Marcus Møll Mosele i år, men hans nye singel er lekker nok til å kunne bli spilt i familieselskaper i romjulen. Blant annet takket være den musikalske regien til Nado alias Sebastian Jespersen. Bergenseren, som ikke er fremmed for å flekse på Instagram, minner om at man må ta slik med en klype salt og være takknemlig for det man har. «På grunn av sosiale medier er det lett å tenke at alle har det så mye bedre og at gresset er grønnere på den andre siden, men uansett hva jeg går gjennom ville jeg aldri ha byttet liv med noen», forteller han. Se opp for videopremiere og intervju med Kamelen hos 730.no på lørdag ❤️💯 PS: Unge Stig på «FERRARI»-remix? Begge er nå hos Sony.

 

Stig Brenner og Unge Ferrari med Molly Sandén «Når alt ikke er nok»

Hele Norges Stig har gitt fansen flere gaver på tampen av året. Oppfølgeren til den helstøpte, braksuksessen Midt imellom magisk og manisk fra 2018 begynner å nærme seg, og på den tredje singelen teamer han nydelig nok opp med hele Sveriges Molly. Produsert av sertifiserte flinkiser Filip Kollsete og Axxe.

 

No. 4 «Du skulle vært her»

Hvis du skal slappe ekstra av – og er i melankolsk modus – bør denne perlen om savn gjøre susen. Skrevet og produsert av Emilie Christensen og Ingeborg Marie Mohn. Dette er lowkey en julelåt 🎄

 

TIX «Tusen tårer»

Andreas Haukeland med både øm og svulstig norsk musikk, noe som kan passe fint i høytiden. På godt og vondt. Hold hodet oppe og husk at det kan hjelpe å gråte. TIX har laget verket sammen med Filip Kollsete, som også er aktuell med den nye singelen til Stig Brenner alias Unge Ferrari.

 

Aiba med Maria Mena «Narnia»

Lystig og eventyrlig om å måtte dra fra et forhold for sitt eget beste. Da passer det godt med litt gjesting fra norsk pops albumaktuelle O.G. Maria Mena, som dukker opp mot slutten. Dette er årets syvende singel fra den produktive Nora Collective-artisten Aiba alias Kristian Frantzen, som har laget låten med maskinene Kastel.

 

Les også: Årets Netflix-julefilmer rangert fra verst til best 💔❤️ 

bby ivy «In Case U Wanna Come Back»

Kanskje man skal gi folk en ekstra sjanse i 2021? Eller kanskje ikke. Uansett virker det som om Viktoria Reitan alias bby ivy (tidligere Ivy Rei) har døren på gløtt. Produsert av trønderens favoritt 4K.

 

Ka2 «i loopen»

Duoen til Sonny Alven og Didrik Thulin har denne gangen ikke så mye verbalt på hjertet, men byr på en ny vibe som sier sitt. Produsert av Kato Turman 😉

 

T-Section

Denne kom for noen dager siden, men nå er singelen på Spoti 🔥 Tøyen-trioen, som består av Enza, M4 og Kabal, teamer her opp med produsenten FaZ. Videoen er regissert av Alieer. PS: T-Section er med på årets kanskje tøffeste norske raplåt: Bli med til Området her

Mer norsk musikk:

Usensurert: Jule-SMS med Sondre Lerche ❤️

Magdi fra Karpe om Mustafa Hasan: Jeg tror ikke Norge vil dette

Les mer