Hopp til hovedinnhold
Magdi og Chirag eier endelig sin egen katalog (akam1k3)

Topp 11 norske sanger som kom i dag 🇳🇴

God fredag, kompis!

Dette er dagen hvor det alltid bugner av duggfersk ny musikk i alle sjangere. En del rusk og rask, men også flotte saker.

Her presenterer vi noe av det norske artister byr på.

Karpe «skittles»

Wow. Her det mye å fordøye! Superduoen serverer en sweeeet surprise-låt som kanskje var litt for leken for SAS PLUS / SAS PUSSY. Chirag forteller at han var førstemann til å kjøpe Bubblicious og Skittles da Deli De Luca åpnet, mens Magdi rimer Julie Bergan/Silje Borgan/Gisle Stokland :))) Produsert av Axxe, Eirik Saga, Thomas Kongshavn og Lucas Nord.

 

Hanne Mjøen «Strangers»

Singer-songwriteren fra Oppdal bør kunne få (enda mer) oppsving med denne skamløse skandipopperlen. Musikken er via Anders Kjær, Christoffer Simpson, David Michelsen, Sivert Hagtvet, Viljar Losnegård.

 

Isah «bonbon»

Hans nye bestiser Karpe er ikke de eneste som disker opp med søtsaker. Etter den fortjente suksessen med «HALLO» får vi mer digg R&B på stavangersk via «bonbon» og sukkerspinn & hodepine. Enda en god-beat fra Pluto.

 

Eddy & Zino «Family»

Furuset-tvillingene hyller sine nærmeste folk og minner om at de gjør dette for the fam, ikke the gram. Ekte! Edirissa og Mass fått musikken fra JNS.

 

Icy Arn «Mer å gi»

Mer siddis-R&B! Norsk-islandske Arnar (som kom til Norge som 10-åring) slipper EP til høsten, med denne bittersøte svisken som første singel.

 

Emelie Hollow «HE»

Husker du The Stream? Emilie fikk fjerdeplass, men denne episke balladen er #WIN. Ås-talentet har skrevet og produsert sangen med Øyvind Mathisen.

 

Carina Dahl «Bikini»

«Solsenga knakk / verdigheten sprakk.» Her har vi en foxy trønderjente som kler sommer og sol – med og uten bikini. Her har hun fått god hjelp fra M.A.T.Z. fra din fav Cir.Cuz.

 

Nicolay Ramm «Toppløs»

Kvinner, free the nipple i sommer. Og Carina Dahl, bli med på remixen? Musikalsk regi er via sydeneksperten Anders Nilsen.

 

SJUR, Boye & Sigvardt feat. Peg Parnvik «Blame It On Me»

Sogn og Fjordanes Sjur Kristian Gimmestad teamer opp med blant andre den svenske realitystjernen Peg Parnvik fra tv-serien Parneviks, og resultatet er en smørblid stekefest. Sonys promobabe kaller slippet for… Smashhit! 👀 Skyld på SJUR.

 

Ezzari «En lek»

«Trenger en day one eller en jente som er mer kjent enn meg, tror jeg.» Adam har gitt ut flere singler i år, noe som har blitt til EP-en Forsiden av historiebøkene. Denne er produsert av WillyBeatsz og YSBeatsz.

 

The Needs «I Regret It»

Det nye bandet til Maciek Ofstad fra Kvelertak gir oss sin andre singel. Norsk rock er ikke død! S/o Jansen Records.

 

Great News «TV»

Norsk rock er ikke død del 2. Folk har for lengst sluttet å pipe om at MTV ikke lenger viser musikkvideoer, men MTV-logoen er for alltid mer ikonisk enn YouTube-logoen. Her uten M-en. De stilige bergenserne går retro, og det hadde vært fett med en matchende snutt.

 

Amara & Tomy «Lange netter»

Etter blant annet undergrunns-bangeren «Holmenkollen Hills» er Oslo-gutten Amara straks klar med EP-en Sommer 3019. Ta det rolig med denne i mellomtiden.

Mer norsk ny musikk:

Sjøfly til Rykkinn med Pasha & the Juice: Se video

17 år gamle Daniel Obede flipper JAY-Z/Beyonce-melodi: Se video

Se forrige ukes beste nye norske sanger

Nyeste saker fra 730.no

Les mer