Hopp til hovedinnhold
Emilie Nicolas (Thomas Qvale/Little Big Sister)
Emilie Nicolas (Thomas Qvale/Little Big Sister)

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk for våren.

Mai blir kanskje bedre enn fryktet? Grensen for antall mennesker som kan samles privat utvides til 20, gitt at du klarer å holde en meters avstand og er ekstra renslig.

Da passer det bra med noen nye tunes. 730.no samler et par håndfuller av dagens norske slipp.

Emilie Nicolas «If I Call»

Gjelder jeg fortsatt for deg? Slitsom grubling å ha i hodet. Men ikke så overraskende pakker Emilie det inn på en fortryllende måte. Med god hjelp fra trekløveret Thomas Kongshavn, Axxe og Nicolay Tangen Svennæs. Dette er den andre singelen fra hennes tredje album Let Her Breathe, som kommer i neste måned. Sommeren blir super.

 

Ruben «Burn Down This Room»

Dagny-aktuelle Rat City velsigner Ruben Markussen med øm pop som eskalerer i flammer. Forrige helg vant han Spellemannprisen for første gang – for årets låt. Salute!

 

NOTD & Astrid S «I Don’t Know Why»

Hele Norges nysingle Astrid Smeplass teamer opp med unge Samuel Brandt og Tobias Danielsson alias NOTD (uttales noted) fra Sverige; to gutter som traff hverandre via SoundCloud. Det har blitt en lystig låt om forfjamset forelskelse. Se den kliss nye musikkvideoen nedenfor <3

 

Chris Abolade «EGO»

«Vi to er som silikon i titties, babe. Vi to ser bra ut, men det er jo fake.» Haha 🙁 Catchy, edruelig shit fra Chris, som serverer singelen sammen med to andre låter. Alle produsert av kid joki.

 

Jesper Jenset «Skinny Jeans»

Å glemme igjen noe hos en person man liker er et bra tricks hvis man vil komme tilbake for mer. Jesper laget en hel sang om dette <3! Han har produsert selv, sammen med Lars Kristian Rosness (Alan Walker, Ruben).

 

Zupermaria «Deja vu»

Karantenetiden har trolig følt som det samme om og om og om og om igjen… Litt á la klassikeren Groundhog Day. Maria Træbakken får det dog til å høres mer gøy ut, med musikk fra Simen Thunes Hope.

 

Matoma feat. Anna Clendening «Let It Go»

Vine-stjernen Anna Clendening ble ekstra kjent som artist etter at hun kom til kvartfinalen i sesong 9 av America’s Got Talent. Nå teamer flinkisen opp med godsnuten Tom og lager en clubby, skøy sviske. Let it slide, bro!

 

Torine «Cliché»

Selvinnsikt? 20 år gamle Torine Michelle Bjåland fra Arendal synger i alle fall om å føle seg som en klisjé – noe alle ofte gjør. Helge Moen og Jim Bergsted på beaten.

Apropos norsk musikk så er denne perlen sluppet:

Åge Sten Nilsen & Carina Dahl «Shallow (Så ekte nå)»

Se også utvalget norske slipp fra forrige uke

Nyeste saker fra 730.no

Les mer