Hopp til hovedinnhold
ARY (Instagram/ary.forevig)
ARY (Instagram/ary.forevig)

Topp 13 norske låter som kom i dag

Norsk musikk som varmer.

Våren har gjort artistene ekstra aktive, og i natt kom det ekstremt mye norsk musikk <3

730.no satt oppe og hørte gjennom alt og luket ut et lekkert utvalg. Njut!

Ary feat. Emilie Nicolas «Hurt You»

Som om ikke den dritfine stemmen til Ariadne Loinsworth Jenssen alias Ary var nok alene, har hun nå fått med seg Emilie Nicolas 🤩 Superduoen serverer mørk, elektronisk pop om å – til en viss grad – rettferdiggjøre at man sårer noen. Skrevet og produsert av Ary selv.

Slippet er akkompagnert av en snutt som gir sangen et stilig løft. Regissert av Jeton Kacaniku.

Les også: 730.no x Emilie Nicolas: – Jeg vil vekke følelser ❤️ 

Regnvær «Vinter til vår»

Den Trondheims-baserte Bodø-kvintetten serverer første singel fra sitt nye prosjekt. En uptempo poplåt om en person som hjelper gjennom mørketiden og gjør at ting føles litt lettere. Altså et perfekt vår-soundtrack til livene våre. Med seg på saksofon har de Jørgen Karlsen fra Blåsemafian, mens Regnvær selv står selv for den musikalske regien.

 

Jonas Benyoub med Dutty Dior «Null samvittighet»

Ellingsruds store sønn har gått fra Def Jam Norge til Warner og slipper her sin første singel på labelen. Låten, som handler om å være ribbet for moral, velsignes av Dutty Diors alltid stilige vibes. Produsert av fremadstormende flinkis PVCIFY.

 

Emilie Adams «Play God»

Oufffff 🔥 Mektig kost fra Jørpeland-jenta, som her debuterer for Sony Music med hissig og henrivende musikk. Produsert av Benjamin Dan Ravn Fahre, som starter rolig, for så gå hardhjertet frem.

 

Daniel Kvammen «tid forbi ti amor»

Geilo-gutten er allerede kjent for sine oppslukende tekster og refreng. Dette er intet unntak. Han forteller at låten kom til etter en drøm han husket helt klart da han våknet. Om å ikke elske, men ikke tørre å slippe taket, selv når man egentlig ikke vil være med videre. Hvem kan kjenne seg igjen? 🥺 Daniel har skrevet sangen med Lasse Lokøy alias Lokoy, og produsert den med Preben Sælid Andersen og Odd Martin Skålnes.

 

Elise Eriksen x Afrojack «Less (Remix)»

Det er ikke hver dag nye, norske 17 år gamle artister får remixer fra selveste Afrojack. Men Elise fikk meg seg godgutten på den nye versjonen av sin duett med Shoffy, som de har skrevet med Julia Michaels og Elises Stargate-far Mikkel Eriksen. Ringreven også har produsert. Snart slippes hovedsingelen «Young Once» fra den kommende debut-EP-en.

 

Siyabång «Stu»

Tungt gateslipp fra en av Norges mest ønskede usignerte rappere. Vi ser i alle fall at flere forskjellige majorlabel-folk er ivrige til å poste Siya på sine stories. Get that forskudd-flus! Eirik Tillerli på beaten. PS: Vi hører fortsatt på «Området» 🔥

Les også: Kylie Jenner deler norsk musikk til 200 millioner følgere 🇳🇴 

 

Eirik Lyng «Fette fin»

Alta-gutten slipper en låt som handler om en fette fin jente, som man ikke får. Og hvor dritt det er. Heldigvis for Eirik har han fått denne jenta.  Kjæresten hans er nemlig den fineste jenta han vet om. Flaks for dem begge <3 Låten har han skrevet med stjerneduoen Helge Moen og Jim Bergsted, alias tobago, som òg har produsert.

 

Yomi med Eddy & Zino «Safari»

«IQ-test, hun ga meg brain…» Brunstig og VELDIG cocky slipp fra unge Yomi og Furuset-tvillingene via produsentene PVCIFY og Sondre. «Hun ringte i går og spurte om mer / trodde hun var wifey, jeg ler / hun sier jeg er kald, men jeg har Moncler» 🥶

 

Gabrielle «det urolige hjertet»

For en uke siden skrev Gabrielle Leithaug en ærlig tekst på Instagram om hvordan hun i fjor måtte sykemeldes. Bergenseren fortalte samtidig at hun etter noen måneder gikk i studioet og jobbet på spreng, og det har nydelig nok ført til album på g. «det urolige hjertet» – første singel ut fra det kommende verket – er en låt om å gjøre noe man har opparbeidet en irrasjonell frykt for. Vi gleder oss til å kose oss mye med Gabby i år <3 Skrevet med Henrik Haraldsen Sveen alias Henrik The Artist og Ole Torjus Hofvind, som også har produsert.

 

Gunn Kvaale «Cold»

Sogndals-jenta kommer med en fengende låt om å stå opp for seg selv… Om å holde seg unna eller komme seg vekk fra dårlige relasjoner… Og å omgås folk som vil deg vel… ANBEFALES! Skrevet av Gunn selv, produsert av Alf Magne Hillestad.

 

Mo Ayn «Fkd Up»

«Enten så gikk det under huden, eller over til hodet til folk.» Skullerud-stjerneskuddet følger opp sin sviske «Vannpipe» med Yosef Wolde-Mariam fra Madcon. Via denne vakre oppfølgeren nærmer Mo Ayn seg sin kommende debut-EP. Produsert av Kastel og Laegiros. Sjekk ut Martin Kopperud/akam1k3-videoen til «Vannpipe» her.

 

The Ella Sisters «Sugarcoat»

Søstrene Charlotte og Maren i The Ella Sisters er ute med tittelsporet fra deres kommende EP. Låten handler om å merke at noen ikke er enig med deg, og frustrasjonen det medfører. Det mega-catchy slippet de har skrevet med Matt Ingram, som også har produsert.

 

Mio «Lei av å være hjemme»

Mikkel Christensen alias Mio er i likhet med resten av verdenen ekstremt forsynt med pandemien. Gladgutten fra Drammen er trist og savner afterski og å dra på byen og møte en dame – eller 10 🥵 Produsert sammen med Niklas Strandbråten alias Nick Strand.

Mer norsk musikk:

Marie x Abel: Vill norsk cover av The Weeknd

Min karriere: Slik gikk hun fra gulvet på McDonald’s i Oslo til å bli A&R hos Warner Music

Nyeste saker fra 730.no

Les mer