Hopp til hovedinnhold
Norsk musikk for alltid (730.no)
Norsk musikk for alltid (730.no)

Topp 6 norske låter som kom i dag

Norsk musikk-fredag!

Det er mindre slipp enn vanlig om dagen. Kanskje aktørene innen norsk musikk gjør seg klare til å servere ekstra varme godsaker nærmere sommertampen. Men mange artister kom likevel med nye låter i natt. 730.no plukker ut disse. Håper helgen din blir helt nyd <3!

Britz «Hooden opp»

Ouuuufffff 🧨 Yaw går hardt i malingen på sin nye singel, hvor han er lei av folk som snakker luft. Bra. Det er for mange av dem, bro! FaZ, XXD Polo, Compact og PVCIFY på beaten. Sjekk også ut Haugenstua-guttens ferske «Det går bra».

OPPDATERT: Nå er videoen her 🔥🔥🔥

 

S1sco «C’est la vie»

Oslos unge, maskerte gateflamme har ikke sluppet noe siden mars, men nå forer han fansen. Denne gangen roer S1sco det ned med en sommerlåt med en litt reggaeton-ish vibe – og en musikkvideo langt unna hans kjære favela Stovner. Snutten er filmet i sørlige Portugal, nærmere bestemt Algarve. Men temaet er likevel nært. «Sangen handler om omgivelsene rundt meg. Omdømmet, området og tilværelsen», forteller S1sco. «Ting skjer konstant, men i bunn og grunn er utfallet c’est la vie». Sånn er livet.

Videoen er regissert av Alier Ajak alias Alieer, mens låten er produsert av Pacify alias PVCIFY. To unge menn med stor arbeidsmoral.

 

Zupermaria «Løvetannbarn»

«Eg vil heller leve på kanten enn å gå rundt i sirkler hver eneste dag»… Denne energifylte låten handler basically om… Yolo? Løvetannbarn kommer seg gjennom oppveksten selv om det kan være tøft, og da kan man få behov for å noen ganger å leve litt på kanten. Bergen-jenta Maria Træbakken holder på sin litt retroaktive poppete stil, som kler henne rågodt. Skrevet sammen med og produsert av Even Gillebo.

 

Les også: LAUREN fra Oslo teamer opp med sin nye bestie fra Toronto

 

T Section «En vei»

En av de nyere norske rapgruppene med mest hype er uten tvil T Section, som i fjor filleristet gatene med «Området». I etterkant har trioen sluppet blant annet «Shooters» og «Grensen» – og så langt skal de ha takket nei til flere tilbud om deals fra majorlabels. Her viser M4, Kabal og Enza en annen side av sommeren på Tøyen i Oslo. «Alle er på sin egen grind, uavhengig av gjøremåten. Sommer eller ikke, alltid 100 % ALL IN», sier T Section om slippet. Låten har fått en Tropical Noah-musikkvideo – eller kinofilm, som de selv kaller snutten. ORIO på beaten.

 

Una Sand «Fever»

Oslo-jenta fikk sommerfugler i magen da hun skrev denne svevende, sommerlige låten – og hun håper du får det samme 🦋 24-åringen har skrevet den sammen med Suzana Johansen, mens Sivert Gjetnest Hagtvedt og Anders Kjær har produsert.

Les også: Norske girl in red på Forbes-liste

 

Rambow «Just In Time»

Engelsk tittel, men 17-åringen rapper på norsk. Rambow alias Simon Negash er skuespiller i NRK-serien Rektors kontor, og debuterte som artist i 2020. Nå har tenåringen signert med Universal og slipper denne HÅWK-produserte låten. Coverbildet vil kunne gjøre Def Jam-veteranen Flavor Flav fra Public Enemy stolt.

PS: Bli med Furuset-gutten ut på hockeybanen her.

Mer norsk musikk: Den nye videoen og singelen til AURORA er suveren

Norsk film: Se hva utlandet sier om Verdens verste menneske og hovedrolledebutanten

Les mer