Hopp til hovedinnhold
Matilda (Kathrine Zembera/Sony)
Matilda (Kathrine Zembera/Sony)

Topp 13 norske låter som kom i dag

Norsk musikk-buffet deluxe.

Hver fredag er det slipp på slipp på slipp med norsk musikk.

730.no satt opp i natt og lyttet i timesvis – for så å plukke ut disse nye låtene. God helg <3!

Matilda feat. Dagny «Anyone Else»

Albumet til Matilda Gressberg er her – døpt Retrospect.  Åpningssporet er «Thunder», mens «Anyone Else» gjestes av godsnuten Dagny. Nyd! Skrevet og produsert av Matilda.

 

Chris Holsten «Shout, baby»

Denne dyktige hunken suser opp mot «hele Norges»-tittel. Jamfør suksessen til blant annet «Hvis verden». Nå spenner Romerikes store sønn på seg danseskoene – og vil trolig få mange andre til å gjøre det samme via sin SMØRBLIDE gledespreder av en sviske. I musikalsk regi ved Benjamin Giørtz fra Kid Astray og Chris.

 

Astrid S «It’s OK If You Forget Me»

Bare glem meg du, dgb. Eller gjør det egentlig det? Ms. Smeplass roer det ned på sin nye hjertesmerte-singel; en nedstrippet affære hvor vokalen hennes får skinne i fred. Produsert av svenske Jack & Coke og Astrid selv. Debutalbumet Leave It Beautiful kommer i oktober 💫

 

Isah «Blitz»

Fra R&B til 80-talls-ish pop, med strobelys, blackout og klærne fulle av blod – og litt The Weekend-vibe. Men på Stavanger-stjernens egen, stilige måte, med tent produksjon fra Pluto. Fyr opp denne i helgen 🔥

 

Kygo & Donna Summer «Hot Stuff»

Remix-kongen går for discodronningen Donna Summer og hennes Giorgio Moroder-klassike, som tok 1. plass på Billboard Hot 100 og 2. plass på VG-lista i 1979.

2020-versjonen til Kyrre er kanskje ikke like Kygolino-aktig som ventet, men det blir uten tvil fest via bergenserens nye vri. Donna Summer R.I.P. + Donna Summer for alltid! ❤️

 

Britz «Det er meg»

«Du vil hoppe på en drill-beat?» «Du vil ha co-sign uten å putte inn work?» Britz går igjen hardt i malingen og holder det nede for Haugenstua. Produsert av Ardijan Sopi. (PS: Britz forteller hva han synes om Anne Lindmo-intervjuet til Herman Flesvig her.)

 

El Papi  «Vogue»

Det hadde vært artig hvis Ashti Waledkhani alias El Papi her sang om en jente som var litt for woke – med en morsom tekst med eksempler. Men kvinnen i hans liv er altså vogue – slik som motebladet.

 

B-Boy Myhre med Cezinando «Gammel person»

Ludo og middagslur – men en sertifisert slæpper lell. Benjamin teamer igjen opp med sin BFF Kristoffer. Nå på noe lit gamlis-shit 👴🏻👴🏻 Usnaue Ole Torjus Hofvind på den tøffe beaten.

 

Bølgen «Være med å fly»

I sommer fikk 19 år gamle Niklas Paulsen en usedvanlig pangstart med sin debutsingel «Er ikke verre». Nå er Tsunami-Bølgen fra Drammen her med sin såkalte vanskelige andresingel – igjen produsert av Henry Land alias Henrik Haugland Gundersen. Forhåpentligvis blir det like mange som vil være med å fly ✈️ PS: 730.no var de første som intervjuet Bølgen: Les her

 

Eggi «Alfa»

Fredrikstads store undergrunnsfavoritt dedikerer denne PVCIFY-produserte singelen til alle kosovoalbanere der ute.

 

Lido «Grouptext»

Peder Losnegård er best kjent som Lido, men på sitt nye, andre album er han bare gode, gamle Peder. På denne perlen teamer 27-åringen fra Tysvær opp med London-flinkisen Ebenezer Olaoluwa Fabiyi.

 

Adrian Sellevoll «Danser for meg selv»

Dans som en metafor for livet? I så fall trives Adrian godt med seg selv. Låten har bergenseren dog laget i felleskap med Hef Augusto Hotvedt og HÅWK.

 

RebMoe «Anyone Like You»

Rebecca Sophia Moe alias RebMoe har allerede norsk musikk med Coucheron og Pasha – og selveste Tiestö på CV-en – og nå serverer hun en bop i samarbeid med LIMPI-stjerneskuddet Emily-Madelen Aarsheim Harbakk 🌷

 

VELO «Tiki Taka Norge (Remix)» med Larsiveli, KingSkurkOne, Unge Beirut & Pumba

Mer norsk-albansk rap. Her har VELO fra Oslo med fire av sine favoritter på en hard remix til sin offisielle debut 😤 Dio Mudara på beaten.

Les også:

Kamelen x 730.no: – Livet er for kort til å være bitter

Nyeste saker fra 730.no

Les mer