Hopp til hovedinnhold
Norsk musikk blir igjen velsignet av AURORA (Instagram/auroramusic)
Norsk musikk blir igjen velsignet av AURORA (Instagram/auroramusic)

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk-fredag!

Dine trofaste venner hos 730.no samles hver torsdag natt for å gjøre klar et utvalg med kliss ny norsk musikk. Innen flere sjangere. Nyt nedenfor og vennligst ha en fin helg.

Ta vare på deg selv ❤️

AURORA «Giving In To The Love»

«If I’ll be somebody, I’ll never let my skin decide it for me / I never had the world, so why change for it?» Utseendet ditt holder lenge som det er. Os-stjernen fortsetter å fortrylle verdenen med pop med substans. På nyåret kommer stjernens tredje album, og frem til det kan vi kose oss med denne massive, vidunderlige tredje singelen fra platen. Som er settets tredje låt. Skrevet og produsert av Aurora Aksnes og Magnus Skylstad.

 

Jesper Jenset med Vinni «Diskotek»

«Shimmy, shimmy ya, shimmy yay!»  TGIF! «Alle øya på me, i treng ikkje være som de, snill gutt ifra Molde, men i e en fuckings superstjerne…» Jesper er breial – men juger ei. Man blir dessuten ekstra varm i penskjorta in da club når man backes av norsk rap-O.G. Vinni. Produsert av Flatmate alias Kristian Moen Vik.

 

Emilie Adams «Gone»

«I wish I was the monster you think I am» 🥺 Vi så en eventyrlig konsert med Emilie på by:Larm, og nå velsignes vi med EP-en Gone. Tittelsporet er et slags bevis på at Em ikke er et monster, til tross for at hun er i beast-mode. Her får Jørpeland-jenta stjernehjelp fra produsent Benjamin Dan Ravn Fahre alias FIRE 🔥

Se bilder fra by:Larm 2021 i Oslo her!

 

Kygo feat. X Ambassadors «Undeniable»

Dette er unektelig lyden av Kygo, men her har bergenseren også med seg New York-trioen X Ambassadors – med stilige Sam Harris i spissen. Utenom XA stiller Kyrre-favoritten Petey Martin som co-produsent. Forresten: Gratulerer til Kygo med 48. plass på DJ Mag Top 100 DJs-listen som en av tre nordmenn: Tungevaag tar 89. plass, mens Alan Walker smykker seg på 22. plass. (På førsteplass putter bladet David Guetta – igjen. Mens Diplo, som var på 37. plass i 2020, brått er ute av listen?)

 

B-Boy Myhre «Ordnings»

«Baby, jeg har ordnings / få ting jeg ikke får til…» Debutalbumalarm!!! Benjamin alias B-Boy Myhre fra Oslo vests hip-hop-Mecca Hovseter er eeeendelig ute med platen Absolute B-Boy Music – med blant annet denne catchy rapsanglåten om gatefarmasøyt-godis. Produsert av Erlend Lyngstad.

 

brenn. «Jeg gir opp»

«Skjønner ikke hva som skjer, så jeg gir opp…» Relaterbart x 1000 fra brenn, period. Dette er den mest «rocka» låten som Skedsmokorset/Lørenskog-duoen har gitt ut på en stund – og jaggu er det godt å bli påminnet om at rocken lever. Fortsett med det. Aldri gi opp. Skrevet av Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen. Produsert av Bendik Markovic Toming.

 

Oscar Blesson «Drikker for to»

Den unge ringreven Karl Oskar fra Holmlia hadde lett sommerens dummeste norske slager, sammen med Jonas Benyoub. Nå er han på en tilbakelent vibe alene hvor han drikker for to. Dog med litt hjelp fra en hemmelig sangfugl – og med JNS på beaten.

 

Lyse Netter «Oppe heile natta»

Lofoten-kvintetten holder seg til 80-tallssynthen, og har en nyforelskelse som holder dem lit til natten blir lys. Når man er med noen som er deilig, er det det jo bare å holde det gående. Skrevet og produsert av Lyse Netter alias Endre, Isak, Lars, Sverre og Øystein. Se/hør opp for gitarsolo 🥵

 

Sondre Lerche «Dead of the Night»

Hvis du fortsatt lurer på om denne bergenseren er ledge: Sangen varer i ti (10) minutter, tjommi. Låten i seg selv er en reise, både tekstmessig og musikalsk, med en ærlig og sårbar Sondre. Veteranen har skrevet selv, mens Kato Ådland har den musikalske regien.

Mer norsk musikk:

Nydelig annonsering: Stig Brenner alias Unge Ferrari i Oslos storstue

Nyeste saker fra 730.no

Les mer