Hopp til hovedinnhold
norsk musikk kygo sigrid
Kygolini-sommer (Instagram/kygo)

Norsk musikk – 730.no serverer kliss nye slipp

Norsk musikk-fredag!

730.no kuraterer noen av nattens nye låter innen norsk musikk.

Vennligst ha en nyd helg ❣️

 

Kygo feat. Sigrid «The Feeling»

– Tell me, can you feel it, that feeling, the way I do? You hold me in your boat like I was made for you… For en duo 🥹 Vi har lenge ønsket oss et samarbeid med bergenseren og sunnmøringen, og vi måtte altså vente til Kyrre nå slipper sitt selvtitulerte femte album. Til gjengjeld får vi en powerlåt uten like, hvor begge får skinne på hver sin kant. Og vi hadde rett; de passer perfekt sammen. Skrevet av Johan Lindbrandt, Julia Gargano, Kyrre Gørvell-Dahll og Sigrid Solbakk Raabe. Produsert av Kygo. Albumet har også med blant andre Jonas Brothers og Ava Max.

 

Tyr med Siyabång «rizla»

norsk musikk tyr 4 the summer 730no

Tyr (Nikkyzabo)

Etter å ha sust opp i topp 5 med debutalbumet Bedøvelse gjør mester, byr Tyr på en bonusslipp for sommeren. Døpt 4 the summer. På EP-en samler han godbiter som ikke kom med på det forrige prosjektet. Blant annet «rizla» med den unge legenden Siyabång. – Dette er kanskje den eldste låten vi har hatt liggende. Den ble laget før  «21». Deilig å endelig ha gjort den ferdig og å få den ut, og broren min Siya drepte verset sitt, sier Tyr. Låten er produsert av Jimi Somewhere, Milo Orchis, Philip Manikov og Fig Tape. (PS: Både Tyr og Ari Bajgora, gjester EP-en, spiller på gratis konsertbonanzaen Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo i dag 🔥)

 

 

Tigergutt101 «Se på meg»

– Hun er digg, hun er grov, gjør meg mad crazy in love / se på meg, se på deg, og hun fakker ikke med noen… TikTok-gjengen fra Nøtterøy slipper sin andre singel etter å ha klatret topplistene med debutsingelen. De beviser at de kan mer enn å være morsomme og lage kreative videoer, og denne er ikke så dyp; den handler om damer og dem. De seks guttene har fått med seg en rå Stavanger-trio på laget; Kjell Øverland alias Kapteinen, og Anders og Mathias Nilsen.


Se også: TikTok-Norge med Tigergutt


 

Kamilla Wigestrand «hvis jeg ser litt lei meg ut»

– Ikke spør hvordan det går, jeg står her nå / ikke spør hvordan det går, selv om jeg vet du mener godt… Kamilla Wigestrand har en helt nydelig stemme, og skriver låter hvor hun får frem både den og de sårbare tekstene sine. Med den forrige singelen sin, fikk hun ikke mye presse eller drahjelp, bortsett fra trofaste følgere på TikTok og lyttere på Spotify. Folk har virkelig omfavnet henne, og det er fint å se at hun så kort tid følger opp med denne. Vi gleder oss til mer fra henne 🥹❤️ Skrevet og produsert av Kamilla Wigestrand og Vetle Sigmundstad.

 

Lemaitre «Care»

– When the party is over, all I care about is you / when my head falls on my pillow… Ketil Jansen og Ulrik Lund alias Oslo/Silver Lake-duoen Lemaitre teamer opp med Hannah Cornelia Hummervoll Storm (amazing navn). Sammen disker de opp med deilig en club light bop som gjør at vi får lyst på rosévin mens vi danser på gresset i solnedgangen ☀️

 

Victoria Nadine «Another Me»

– Bye bye to wasted years, I´m not gonna waste no tears… Når du kommer til det punktet hvor du innser at det du har mistet ikke er verdt å gråte for <3 Victoria Andersen alias Victoria Nadine har virkelig slått seg opp som en av landets popprinsesser, og har den siste tiden bevist at hun fortjener den tittelen. Denne låten er intet unntak. Skrevet av Victoria, Albin Clern og Jesper Borgen. Produsert av Jesper og Victoria.

 

Malik & Arif Murakami «TIL DEG»

– Det er krig / jeg lar det hvite flagget brenne… Denne går til clout-chase pussy-ass gjengen din 😤 Det blir en intens og catchy affære – med allsangsmuligheter – når Malik Daar og Arif Murakami teamer opp. Anthemet er produsert av Adrian Lorgen og Marcel Basima.

 

Bølgen «Frøken Oslo V»

– Du kan se at hun har class, vi snakker hvit chanel og champagne in the glass… Niklas Paulsen alias Bølgen sover ikke på hverken jentene han ønsker seg eller musikken. Han slapp album i fjor, og følger opp om ikke mange måneder. Enn så lenge kan vi nøye oss med denne singelen til Drammen-gutten om en jente fra Oslo vest, skrevet av Bølgen og produsert av Jørgen Østhagen Aas.

 

Makosir «Space (demo).wav)»

– Jeg har fortalt deg hvor jeg står, jeg vikke forhaste noe, jeg tar det som det kommer… Patrick Makosir tar det ned og serverer oss en ektefølt demo. Holmlia-gutten viser at han er en allsidig låtskriver, og har med seg Henrik Stave på produksjon.

 

Nessi «Ticket»

– I hear you in my dreams, see you in my dreams, feel you everywhere… Vanessa Hutel alias Nessi har en drømmende og nydelig stemme, og tar oss med inn i denne nedpå, men like så drømmende låten om å ikke ha med noen som tidligere har vært der. Skrevet av Nessi, Brage André Abrahamsen og Lotte Mørkved. Produsert av Snorre Kolnes Røgenes, Oliver Mbemoti Eliassen og Jordan Adam Burrows.

 

Amara «Hottest i City»

Hot Boy Summer 🥵 Adrian Amara føler seg sjæl i sommer og utvider albumet Stikk i brystet med nye spor. Blant annet denne tunge låten produsert av Pacify. PS: Forrige fredag kjørte Amara opp en lekker freestyle direkte på National Rap Show med Tommy Tee – som du kan høre fra 02:12 her.

 

Honningbarna «Heute ist mein tag»

– Men baby heute ist mein tag / kjipt i går, bra i dag / æ tar ikke opp fag / for heute is mein tag… Sist vi hørte fra Honningbarna, vant de Spellemann for albumet Animorphs. Nå er de tilbake, og viser at de er på toppen av norsk punk. De tar med seg den tyske setningen «i dag er min dag», og tar tempen på hvordan livet er. Skrevet av Honningbarnas Christoffer Trædal, Nils Jørgen Nilsen, Karl Johan Tomas Berglund, Johan Hansson Liljeberg og Edvard Valberg, sammen med Erlend Mokkelbost, som også har produsert.

 

Ballinciaga «Sommerkveld»

– Fuck it, la oss gå for en til… Another one? ☀️ De tre rosa finlandshettene følger opp Arif-duetten «baby» og tar seg en ny dans på bordet med sommerlig stekepop.

 

Most Likely Marlin «Milli in a Million»

– Her name is Milli, she’s one in a million… Det er ikke bare et gøy ordspill at venninnen hennes heter Milli, dette er en vennekjærlighetserklæring. Det er fint! Og Malin Isabel Disco Guleng lager original og kul musikk som får oss til å få litt ekstra tro på at gitardrevet indie lever, og det er vi glade for. Skrevet av Malin og produsert av Mikhael Paskalev.


Følg 730.no på TikTok og Instagram og X og Snapchat og Facebook ☀️

Les mer