Hopp til hovedinnhold

Norsk moteblogger lager Vogue-tv i USA

(HANNELI/VOGUE)

 
Å si at den norske modellen og motebloggeren Hanneli Mustaparta gjør det ålreit i utlandet er en grov underdrivelse: Bekkestua-jenta kan på ubeskjedent (og unorsk) vis skilte med storartede, internasjonale kampanjer både foran og bak kamera. I løpet av det siste året alene har 30-åringen stylet og skutt for Diesels Black Gold-kolleksjon, fått hovedansvaret for å drifte Calvin Kleins offisielle Tumblr-side, modellert for det gigantiske motehuset Louis Vuitton, samt innledet fast samarbeid med mektige Vogue, både via papirutgaven og på nett. 
 
(Fortsetter under.)(LOUIS VUITTON/DIESEL/RAG&BONE)
 
I disse dager er det multitaskende, New York-baserte arbeidsjernet brennaktuell som programleder for amerikanske Vogue sin nye web-tv-serie Beauty Mark, hvorav første episode (utav foreløpig 3 planlagte) ble lastet opp på Vogues hjemmeside i går.   
 
Hanneli forteller på mail til 730: 


 
– Det var veldig gøy å få denne jobben av Anna Wintour. Jeg jobbet tett sammen med henne på utformingen, og vi hadde veldig like synspunkter på hvordan sluttresultatet skulle bli. Jeg og Anna var helt på nett.


 


Se første episoden av Hanneli & Vogues Beauty Mark her:
 

 
Psst: Her kan du følge Hanneli på Instagram. 
 

Se også: Vogue kårer norsk jente til verdens sjette stiligste <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer