Hopp til hovedinnhold
1111KLUBB (Jonathan Vivaas Kise)

Topp 13 norske sanger som kom i dag 🇳🇴

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk.

I alle sjangere.

Her presenterer vi noe av det norske artister serverer. For kulturen.

PS: Ukens kanskje aller beste nye norske fikk egen sak – se Kygo med Stargate, Store P og Lars Vaular her!

B-Boy Myhre med Cezinando «Harley»

Bro, her name-droppes Ole Aleksander Filibom-bom-bom! Benjamin Myhre er best kjent som Cezinandos sidekick og hypeman, men b-boyen har allerede også gjort musikk. Men som Little Big Sisters promo-queen sa; han har ikke gått all in før nå. Rålekkert nok med Cez som gjest og wonderboy Ole Torjus Hofvind som produsent. (Med ektra lekkert omslag.)

 

No. 4 «Alt feil»

– Vi gjør alle så godt vi kan og vi gjør alt feil, synger Emilie Christensen sammen med Ingeborg Marie Mohn. De lyver ei. Poptrioen fra Oslo teamer opp med den sertifiserte superprodusenten Kåre Vestrheim.

 

Matoma feat. Kiana Ledé & MNEK «Bruised Not Broken»

Tom stiller med sanger/skuespiller Kiana Ledé og London-gutten MNEK på en smørblid inspolåt. Husk at et par skrubbsår ikke ødelegger deg. Låten har Glomma-godgutten skrevet med blant andre Gia Woods.

 

LAUREN «Ensom»

Sammen med VG-lista fikk Lauren Holmen hjelp fra hele landet til å skrive en sang om ensomhet. Trist tema, dog med en positiv vri. Anders Nilsen på beaten. PS: 18-åringen fra Oslo slapp nettopp sin første musikkvideo. Den ble fet.

 

EHI «Ditt problem»

Mange norske artister har sommer i fokus om dagen, og heite Stian er intet unntak. Denne er også laget av sydeneksperten Anders Nilsen og hans partner Andre Jensen alias Neon Gorilla.

 

Stine Talling «Mer enn god nok – BlimE!»

NRK Super-jam fra socials-stjerne! Denne 16-åringen har allerede over 130 000 følgere via YouTube og Instagram. Da passer det godt å også å bli artist. Dessuten er hun mer enn god nok <3. Igjen produsert av Anders Nilsen og Andre Jensen.

 

Bendik «Din hånd»

– Du og jeg for alltid. Slik åpner Silje Halstensen denne perlen, som hun har laget sammen med Kastel.

 

jens «Lottery»

Alle gode ting er kanskje tre for Jens Fredrik Solberg alias jens med liten j. Hans tredje singel så langt i år bugner i alle fall av flaks. I musikalsk regi av Simen Hope.

 

Linda Vidala «Mama G»

Halvt thai og helt G. Samt at Linda produserer selv. Sjekk også ut hennes norske players-anthem med Cherie Mwangi her.

 

Anna of the North «Thank Me Later»

Jovial feel-good fra ScHoolboy Qs norske weird-ass fav Anna Lotterud og blant andre den like snodige godsnuten Henrik the Artist. Takk dem senere.

 

Amanda Tenfjord «Troubled Water»

Hun er kanskje på tynn is, men låten til Grytafjorden-prinsessen lyder lystig. Produsert av Carl-Viktor Guttormsen og Moon Willis.

 

ASH «Matters»

Veteranen David Eriksen er tilbake, nå med sin nyeste Eccentric-signering ASH alias Ashkan Alimohammadi. Sammen har de laget debutsingelen, med vokal fra Adam Douglas fra Stjernekamp.

 

Fay Wildhagen «inevertoldyou»

Skrevet og produsert på egenhånd. Men med litt hjelp fra Auto-Tune? Ikke at Fay trenger noen effekter, men resultatet ble relativt stilig!

 

JNS «Igjen»

Sjalu Auto-Tune-sangfugl med hjertet utenpå Polo-skjorten. Thomas Jones har skrevet og produsert denne selv og har tatt den triste selfien på coveret med selvutløser.

 

Aune Sam «Digger deg»

Ny dose norsk sommer-hip-pop før ferien. Her også med en dame i kikkerten. Sam rapper og synger om en jente som høres ut som hun fortjener en solid musikkvideo.

 

Snow Boyz med Cossi Nam «Otlending»

Enda et slipp fra snøgutter – via prosjektet Vin og Rap. Nå synger brødrene om alle sine venner fra andre land. Musikken er laget av Welat Westriheim.

 

Susanne Louise «By Your Side»

Vi avslutter med en tune! Stjerneskuddet Susanne Louise Olijnyk fra Lørenskog har sangstemmen på stell. 22-åringen laget denne med Karoline Slemmen, Anderson, G-Senz og den snille pop-tungvekteren Jesper Borgen.

Se også: Bergen, reis deg! Kygo teamer opp med Store P, Lars Vaular og Stargate

Nyeste saker fra 730.no

Les mer