Hopp til hovedinnhold
K FOR KOKAIN (AKAM1K3/MER)

Norsk kokainrap med Kaveh og OnklP: – Molly er så last year!

K FOR KOKAIN (AKAM1K3/MER)

I fjor ble Kaveh gammel nok til å drikke øl, men du ser han aldri på byen full og kåt. Iallefall ikke full. Den Alnabru-baserte Løkka-rapperen rører heller ikke kokain, men singelen han slapp i dag handler om brus. «Snufs» med gjesten OnklP, produsert av Most Wanted aka Magnify & Walther, hører du her, mens K forteller 730 om singelen nedenfor.
Fun fact: K sampler Lalla Carlsens «Kokain» fra 1930. Coke er altså classic.

Kjære Kaveh, hvorfor en låt om kokain?

– Du veit, vi lever i en verden hvor rus eksisterer. Noe som naturligvis fører til at man bulter bort i situasjoner hvor man blir tilbydd rus. Noen velger å gi etter, hvor andre setter ned foten. Rappere har et så enten/eller-forhold til det. I USA virker det som om coke nesten er status. Føler ikke det har vært en låt som tar for seg det å være i midten av det hele, fra et ærlig ståsted. Kult å bruke noe så kontroversielt og gjøre det om til noe lekent.

Hvorfor OnklP som gjest på en låt om kokain?

– Fordi han har tunge lines, brør! Haha. OnklP er en interessant karakter med et fint perspektiv og tyngden til å kunne snakke om det. Han gjør en rå job.

Hva er verst? Stappfulle jenter eller jenter på molly?

– Molly er så last year. Alkohol er tidløst <3.
 
 
Kaveh deler scenen med nordnorsk jente på P3 Gull i kveld, direktesendt på NRK3, pluss har dopfrie konserter på Parkteatret i Oslo i morgen. Hør han skinne på Tommy Tees nye album. «På orntli» (også med OnklP) lyder som en solid singel. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer