Hopp til hovedinnhold
roc boyz warner music norge
Roc Boyz (Warner Music)

Norsk musikk: 730.no kuraterer nye norske slipp

God norsk musikk-fredag!

Vinnerne av Spellemann 2024 er kåret: Vant dine norske favoritter?

730.no presenterer ny norsk musikk.

 

OPPDATERT: Kokainlåten til Roc Boyz – «Cocaina» – som pushes av Warner Music – kjører seg opp tungt hos norsk ungdom. Singelen suser rett inn på 5. plass på norske Spotify, som er den høyeste debuten på listen.

roc boyz cocaina spotify

Roc Boyz «Cocaina»

– Jeg tror en feit fuckings pose er på vei / hvor mange linjer klarer du og ta med meg… Hvis du ønsker kjapp oppkvikkende effekt på fylla – og ikke minst boost for hjerteinfarkt og hjerneslag – er kokain gull. Bærum-trioen med Roc Meiniac, Roc Mul og Roc KrizzyB vet – og de serverer dance-rap om snø. – Hver gang jeg møter hun ute så er hun på blow / hun var min high school-crush / når hun sa hun vil knulle så trakter jeg meg opp… Produsert av Willem og Liro Paakari.


Les også: Sabrina Carpenter teamer opp med norsk stjerne ????????????????

norsk musikk Mia Roussel luna

Mia Roussel alias L.U:N.A (Nisju)

L.U:N.A «slipp meg inn»

– Verden er kald, vi er blitt syk / eg esje mindre alene med deg / i min verden er vi hver for seg… Mia Roussel alias fancy tegnsetting L.U:N.A serverer EP-en KUN MEG IGJEN – og det er drømmende og nydelig som aldri før. Bergenseren er unik i sin evne til å bergta med både tekst og vibe, og det beviser hun med alle låtene. Skrevet og produsert med broren Leo Roussel, David Ataoridyan og TRXD.

 

Ari Bajgora «Situasjon»

Etter en lang reise rundt i Sør-Amerika er Grünerløkkas store sønn tilbake med en oppfølger til sin smash «Løsningsorienterte». Den unge, usignerte ringreven sin mixtape er rett rundt hjørnet. Metropolen på beaten.

 

Astrid S «Oh Emma»

– Oh Emma, haven’t seen you in forever, since we laid on the mattress and got too stoned… Astrid Smeplass alias Astrid S fra Rennebu tar det mer ned. Men viser igjen at det ikke trenger å bety kjedelig. I en nær og sår låt om å være like nær en venn man ikke er med like ofte som man skulle ønske. Kanskje er det like fint når man først sees igjen? Skrevet av Astrid, Emily Falvey, JT Daly og Sean Van Vleet. Produsert av JT og Jack Schrepferman.

 

Oscar Blesson med lille Caesar «TOMROM»

På den tredje singelen fra sin kommende EP transit music teamer Oscar Blesson opp med lille Caesar. Den mjuke sangen handler om det følelsesmessige vakumet som kan oppstå når man prøver å finne ut av hvor man vil i en kjærlighetsrelasjon. – Alle har et tomrom de prøver å fylle. Dårlige dager kan føles så mye sterkere enn de gode. Realiteten av å være med riktig person til feil tid. Denne låta er til alle som står opp selv når de ikke har lyst til å face hverdagen. Alle som dagdrømmer, men har søvnløse netter. Til den som prøver å ta tak i livet sitt og være klar og mottakelig for kjærlighet: Det funket ikke for denne gang, men kanskje neste? Jeg håper jeg er klar, forteller Oscar om låten. Produsert av Mads Brodin, Jimi Somewhere og Milo Orchis.

lille Caesar gjester podcasten til 730.no

 

Anna Kajander «Al dente»

– Vi e al dente og vi ska ikke bli noe mer / vi e al dente og vi ska ikke ta noen steg… Endelig følger Anna Kajander opp med sitt andre album. Tittelsporet i seg selv indikerer at dette er en plate som bør få gå på repetisjon. Visepop på Lofoten-dialekt fungerer fortsatt i aller høyeste grad, og Anna viser at hun klarer å utvikle seg selv om hun holder på det kjente og kjære lydbildet som fansen elsker henne for. Perfekt vårsoundtrack. Skrevet av Anna, produsert av Anna og Jonas Kroon.

 

Grim Pil med CSN «Ensomhet»

– Æ har itj brydd mæ om nå rykta siden dagene uti villmark… Trondheims undergrunnshelt teamer opp med sin trønderkompis CSN på en vakker og øm låt fra det kommende albumet Ensomhet». Produsert av CSN og Private Prison.

 

bby ivy «Did It Make You Feel Like a Man»

– Fikk det deg til å føle deg som en mann? Viktoria Reitan alias bby ivy beskriver sin nye singel som dypt personlig – med «rå ærlighet» – da den er skrevet i kjølvannet av seksuelt overgrep. Singer-songwriter-en fra Nesøya har laget låten sammen med Maddy Abela og Andy Bannister alias Andysocialclub.

Les også: bby Ivy alias Viktoria Reitan på forsiden av Daily Mail med Cruz Beckham

 

Macho «Javisst»

MachoMayne alias Macho, som har rappet siden han var 10, feirer her selvtillit og troen på seg selv. – Den smittende energien fungerer som en motivasjon for alle som streber etter å oppnå drømmene sine. Jeg har ofte blitt referert til som en barnestjerne, og noen vil kanskje tro at jeg har lagt rapkarrieren på hyllen. Tvert imot er jeg nå 100 % investert, med en stappfull plakat og en knallsterk agenda for veien videre, forteller Macho. Produsert av Stian Gunby.


Sorry Kanye West og Sexyy Red: Alek Olsen fra Rogaland er nå nummer 1 på Billboard Hot 50 ????????????

(via 320 millioner videoer på TT)


Følg 730.no på TikTok og Instagram og X og Snapchat og Facebook

Les mer