Hopp til hovedinnhold
NICO D PÅ JAMAICANSK OG NORSK FJERNSYN (NRK)

Norsk Jamaica-stjerne og Cali-kokainsoul

Vi spyttet taco utover sengen da – Turen forandret livet mitt), men via snutten kan man nesten ta og beføle oppsvingen han har fått med «Ruff Times» med den lokale Jamaica-helten Jah Mason.

Last ned / hør her

Nico Ds singel, som i skrivende stund er på 6. plass på videolisten som trykkes i avisen The Jamica Star, er en av to låter som skal med på Tads Records’ store, årlige, internasjonale hitsamlealbum, med noen av sjangerens største stjerner.

– Først var jeg stolt av å kunne gjøre en låt med Jah Mason, for deretter å bli satt ut av å endelig få reise til Jamaica. At singelen har blitt så populær der borte føles som en drøm, det er nesten uvirkelig, forteller den sympatiske 25-åringen i en pressemelding.

Du får også se og høre albumaktuelle – Kanye skuffet oss


Fun fact fra nettstedet Twitter.com under sendingen på NRK:

Oppgitt Se og Hør-journalist: @MortenHegseth: ser at @Asbjorn1975 i likhet med alle andre journalister intervjuer raggaeartister uten nooen kritiske spørsmål. THEY ARE GAY-HATERS, cmon.

Slick Lydverket-dude: @Asbjorn1975: @MortenHegseth Vi kan ikke holde alle reggaeartister ansvarlig for alt alle mener og sier. I dag snakket vi om musikk.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer