Norsk influencer gjør som Demi Lovato på Instagram

6. sep 2019 kl. 15:24

Hanna-Martine viser at hun (som alle andre) har flere sider enn de man ofte ser på Instagram (Instagram.com/hannamartinee)

– Kroppen din er hjemmet ditt for resten av livet ditt.

Bilder av «ekte», uretusjerte kropper dukker støtt og stadig opp i sosiale medier, men nå ser det ut som at Demi Lovato har startet nok en ny bølge.

Med 73 millioner følgere har hun iallfall satt det på dagsorden nok en gang.

I morges norsk tid postet artisten og skuespilleren en innrømmelse på Instagram.

24-åringen forteller at hun har retusjert bikinibilder av seg selv, og legger ved et bilde hvor hun feirer sine egne cellulitter –helt fritt for fotofikling.

I skrivende stund har innlegget til Demi Lovato over 6 millioner likes, og på Instagram Story forteller hun om en overveldende respons. 

Demi deler også flere lignende innlegg fra fans som poster sine egne, uretusjerte kropper.

Fredag ettermiddag poster den norske influenceren Hanna-Martine Slåttland Baller et innlegg i samme gate som Demi Lovato. 

Sarpsborg-jenta deler også Demi Lovatos innlegg i sin egen Instagram Story.

Hanna-Martine forteller ikke at hun har retusjert bilder, men setter i stedet fokus på hvor stor forskjellen er på bildene hun poster, versus de hun sletter. Altså noe de fleste av oss nok er «skyldig» i.

I bildeteksten forteller Hanna-Martine om sine egne opplevelser med påvirkning av rævva forbilder.

– I dag har jeg sikkert sett åtte forskjellige tilfeller av kjendiser som promoterer for FITtea, SKINNYshakes og redigeringsapper som gjør at du kan endre på kroppen og det får meg til å koke over :-), skriver hun på Instagram.

– For fire år siden bestilte jeg meg en «weight loss package» på nettet som lovte at jeg skulle miste alle synlige tegn til cellulitter, miste magefett og gå raskt ned i vekt… Stakkars 14 år gamle meg, jeg skulle ønske jeg kunne ha pratet til henne nå og si at ho for fader i meg så smashing ut og ikke trengte den driten der. Nå skal det sies at jeg drakk 1 eneste shake og spydde den opp 45 min senere, men likevel – tenk at jeg trodde jeg trengte det!!!

Fortsetter nedenfor

View this post on Instagram

FYYYY SØREN ÅRETS FORBILDE 2019 HÆÆÆ!!!!!!!😭😭❤️ Tusen tusen tusen takk. For noen år siden var det en jentegjeng som skrev om meg i en chat: «taper er ho, ho får sitte på rommet sitt og døtte inn på mer ostepop, smøre strekkmerkene sine og spise mcern med kjæresten sin som vil ha seg med alle utenom ho» Well hehehe hiiiiiii there bitchesssss.🤠 Jeg spiser ostepop, elsker strekkmerkene mine og sist men ikke minst så har jeg verdens beste jobb, følgere og hobby. Denne prisen er din, min og vår❤️

A post shared by Hanna-Martine Slåttland Baller (@hannamartinee) on

Hanna-Martine er en av Norges største unge influencere.

20-åringen har 132 000 følgere på Instagram, og nærmer seg 100 000 på YouTube. I sommer vant hun prisen «Årets forbilde» på Gullsnutten.

– Vær så snill å lov meg at du fokuserer på å bli din egen kropps beste venn fremover. Kroppen din er hjemmet ditt for resten av livet ditt. Den bærer deg igjennom alle opplevelser i livet!, oppfordrer hun.

– Du trenger ikke telle kalorier, løpe en ekstra tur i skogen fordi du spiste 4 kakestykker i bursdag eller gå på en diett som lover masse bullshitt. DU ER MER ENN DET! Du har kontrollen over hvordan du velger å se på deg selv, og du trenger ikke all den dritten. Ps, LOVE YOU, tagg noen som trenger å lese dette ❤️, avslutter hun.

Her er bildekarusellen Hanna-Martine delte i dag:

View this post on Instagram

I dag har jeg sikkert sett åtte forskjellige tilfeller av kjendiser som promoterer for FITtea, SKINNYshakes og redigeringsapper som gjør at du kan endre på kroppen og det får meg til å koke over 🙂 For fire år siden bestilte jeg meg en «weight loss package» på nettet som lovte at jeg skulle miste alle synlige tegn til cellulitter, miste magefett og gå raskt ned i vekt… Stakkars 14 år gamle meg, jeg skulle ønske jeg kunne ha pratet til henne nå og si at ho for fader i meg så smashing ut og ikke trengte den driten der. Nå skal det sies at jeg drakk 1 eneste shake og spydde den opp 45 min senere, men likevel – tenk at jeg trodde jeg trengte det!!! • Vær så snill å lov meg at du fokuserer på å bli din egen kropps beste venn fremover. Kroppen din er hjemmet ditt for resten av livet ditt. Den bærer deg igjennom alle opplevelser i livet! Du trenger ikke telle kalorier, løpe en ekstra tur i skogen fordi du spiste 4 kakestykker i bursdag eller gå på en diett som lover masse bullshitt. DU ER MER ENN DET! Du har kontrollen over hvordan du velger å se på deg selv, og du trenger ikke all den dritten. Ps, LOVE YOU, tagg noen som trenger å lese dette❤️ 🍓🍟🍜🌮🍦🍱🍿#detteerhjemmetmitt

A post shared by Hanna-Martine Slåttland Baller (@hannamartinee) on

Dette er dog langt fra første gang Hanna-Martine har vist «Instagram vs. virkeligheten». 

Sveip i dette innlegget fra juli:

View this post on Instagram

hva som blir postet vs hva kamerarullen min faktisk er full av <3 for meg er det viktig å minne dere på at bildene dere ofte ser på instagram har filter, fine vinkler og bra lys, akkurat som her! ooog ikke minst at begge dela er like greit #loveyourbodyanyways

A post shared by Hanna-Martine Slåttland Baller (@hannamartinee) on

Hanna-Martine var også på ballen tidligere denne uken: 

View this post on Instagram

➡️What they post VS What you don’t see⬅️Å bare poste det første bildet hadde blitt feil med tanke på at det FØRSTE jeg gjorde etter trening var å vrenge av meg denne stramme tightsen☝🏼 iiikke lat som at du gjør noe annet engang hahah

A post shared by Hanna-Martine Slåttland Baller (@hannamartinee) on

Se også: Cameron Dallas får støtte etter rehab-innrømmelse