Hopp til hovedinnhold
Hanna-Martine viser at hun (som alle andre) har flere sider enn de man ofte ser på Instagram (Instagram.com/hannamartinee)

Norsk influencer gjør som Demi Lovato på Instagram

– Kroppen din er hjemmet ditt for resten av livet ditt.

Bilder av «ekte», uretusjerte kropper dukker støtt og stadig opp i sosiale medier, men nå ser det ut som at Demi Lovato har startet nok en ny bølge.

Med 73 millioner følgere har hun iallfall satt det på dagsorden nok en gang.

I morges norsk tid postet artisten og skuespilleren en innrømmelse på Instagram.

24-åringen forteller at hun har retusjert bikinibilder av seg selv, og legger ved et bilde hvor hun feirer sine egne cellulitter –helt fritt for fotofikling.

I skrivende stund har innlegget til Demi Lovato over 6 millioner likes, og på Instagram Story forteller hun om en overveldende respons. 

Demi deler også flere lignende innlegg fra fans som poster sine egne, uretusjerte kropper.

Fredag ettermiddag poster den norske influenceren Hanna-Martine Slåttland Baller et innlegg i samme gate som Demi Lovato. 

Sarpsborg-jenta deler også Demi Lovatos innlegg i sin egen Instagram Story.

Hanna-Martine forteller ikke at hun har retusjert bilder, men setter i stedet fokus på hvor stor forskjellen er på bildene hun poster, versus de hun sletter. Altså noe de fleste av oss nok er «skyldig» i.

I bildeteksten forteller Hanna-Martine om sine egne opplevelser med påvirkning av rævva forbilder.

– I dag har jeg sikkert sett åtte forskjellige tilfeller av kjendiser som promoterer for FITtea, SKINNYshakes og redigeringsapper som gjør at du kan endre på kroppen og det får meg til å koke over :-), skriver hun på Instagram.

– For fire år siden bestilte jeg meg en «weight loss package» på nettet som lovte at jeg skulle miste alle synlige tegn til cellulitter, miste magefett og gå raskt ned i vekt… Stakkars 14 år gamle meg, jeg skulle ønske jeg kunne ha pratet til henne nå og si at ho for fader i meg så smashing ut og ikke trengte den driten der. Nå skal det sies at jeg drakk 1 eneste shake og spydde den opp 45 min senere, men likevel – tenk at jeg trodde jeg trengte det!!!

Fortsetter nedenfor

Hanna-Martine er en av Norges største unge influencere.

20-åringen har 132 000 følgere på Instagram, og nærmer seg 100 000 på YouTube. I sommer vant hun prisen «Årets forbilde» på Gullsnutten.

– Vær så snill å lov meg at du fokuserer på å bli din egen kropps beste venn fremover. Kroppen din er hjemmet ditt for resten av livet ditt. Den bærer deg igjennom alle opplevelser i livet!, oppfordrer hun.

– Du trenger ikke telle kalorier, løpe en ekstra tur i skogen fordi du spiste 4 kakestykker i bursdag eller gå på en diett som lover masse bullshitt. DU ER MER ENN DET! Du har kontrollen over hvordan du velger å se på deg selv, og du trenger ikke all den dritten. Ps, LOVE YOU, tagg noen som trenger å lese dette ❤️, avslutter hun.

Her er bildekarusellen Hanna-Martine delte i dag:

View this post on Instagram

I dag har jeg sikkert sett åtte forskjellige tilfeller av kjendiser som promoterer for FITtea, SKINNYshakes og redigeringsapper som gjør at du kan endre på kroppen og det får meg til å koke over 🙂 For fire år siden bestilte jeg meg en «weight loss package» på nettet som lovte at jeg skulle miste alle synlige tegn til cellulitter, miste magefett og gå raskt ned i vekt… Stakkars 14 år gamle meg, jeg skulle ønske jeg kunne ha pratet til henne nå og si at ho for fader i meg så smashing ut og ikke trengte den driten der. Nå skal det sies at jeg drakk 1 eneste shake og spydde den opp 45 min senere, men likevel – tenk at jeg trodde jeg trengte det!!! • Vær så snill å lov meg at du fokuserer på å bli din egen kropps beste venn fremover. Kroppen din er hjemmet ditt for resten av livet ditt. Den bærer deg igjennom alle opplevelser i livet! Du trenger ikke telle kalorier, løpe en ekstra tur i skogen fordi du spiste 4 kakestykker i bursdag eller gå på en diett som lover masse bullshitt. DU ER MER ENN DET! Du har kontrollen over hvordan du velger å se på deg selv, og du trenger ikke all den dritten. Ps, LOVE YOU, tagg noen som trenger å lese dette❤️ 🍓🍟🍜🌮🍦🍱🍿#detteerhjemmetmitt

A post shared by Hanna-Martine Slåttland Baller (@hannamartinee) on

Dette er dog langt fra første gang Hanna-Martine har vist «Instagram vs. virkeligheten». 

Sveip i dette innlegget fra juli:

Hanna-Martine var også på ballen tidligere denne uken: 

Se også: Cameron Dallas får støtte etter rehab-innrømmelse

Nyeste saker fra 730.no

Les mer